Skocz do zawartości

Google ma nadmiar z pracy z update'm ?

Grzegorz Getka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nie wiem, czy u Was jest to samo, ale ja od trzech dni czekam na przyjęcie map kilku stron. Póki co, cały czas jest status oczekiwania. Też tak macie ?

Pzdr

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Mi chyba od 27 lipca. Chyba naprawdę są zajęci pracami nad update'm. Dajcie link do tematu, gdzie już to było. !!!

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=38534

U mnie jest taka sama sytuacja z indeksacją stron. Czekam i czekam i się doczekać nie mogę !!! No ale nie będę popędzał, niech google robi wszystko w swoim tempie :)

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

Sporo rzeczy chyba maja na głowie:

- problemy z ideksacją

- stagnacja w SERPach od kilkunastu dni mimo sporego linkowania słabiutkich fraz

- zawiecha analytics na dwa dni

Postawialiście tyle site'u (na konkursy i punkty z systemu), że skonczyła im się moc obliczeniowa !!!

Właśnie denerwujące jest to, że ostatnio ostro pozycjonuje, a w serpach nic nie widać.. Sorry za offtop. !!!

Od kilku dni przeszukuje fora w poszukiwaniu podobnego tematu, myślałem że mam zwidy ale Google jakby miało zwiechę we wszystkich usługach. Wyglądało jakby szedł update PR ale zbyt duże zmiany nie zaszły a strony jak zamrożone stoją w miejscu. Z indeksacją też coś słabo. Nawet weryfikacja własności witrynu kiedyś natychmiastowa, teraz wymaga czekania

...

Nie zauważyłam problemów z indeksacją, bo w ostatnim tygodniu szybko indeksuje mi nowe podstrony oraz zupełnie nową stronkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności