Skocz do zawartości

Supplemental Results

zeus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dziś to już wogóle nigdzie nie widze SI, u Was jest podobnie ?

No bez kitu, ja też. O co chodzi??

Poczekajny kilka dni... może po prostu przestali oznaczać SI albo awaria, jest rano, fakt ale makabrycznego wzrostu ruchu nie widzę a tak by było jakby usuneli SI.

Czekajmy.... może od nowa przeliczają :)

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Rzeczywiście, zniknęły oznaczenia si. Myślę, że to działanie celowe i ta informacja, może być już niedostępna. Tak naprawdę zwykłych użytkowników to przecież w ogóle nie interesowało, było jedynie wskazówką dla pozycjonerów - jak kombinować, gdzie linkować..

była...

jakt dla userow nie bylo informacja. informowalo o tym ze wynik wyszukiwania nie jest "idealny" a strona jest tylko uzupelnieniem indexu wyszukiwania.

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

mkane.antygen.pl :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie zdążyłem sprawdzić wszystkich preselii ;)

Przydałaby się jakaś metodę szacowania ilości SI.

Dla poszczególnych urli (np. dla konkretnej podstrony) można wg mnie ze sporym prawdopodobieństwem stwierdzić SI w ten sposób, że na site:domena.pl dany url pojawia się jako jeden z wyników, a po samego wpisaniu adresu (danej podstrony) w okienko - nie. Przydałaby się jednak jakaś lepsza metoda... Ma ktoś pomysł?

[edit] Jednak chyba nie zawsze z takim sporym prawdopodobieństwem - urle ze zmiennymi, które na pewno jeszcze wczoraj nie były w SI nie pojawiają mi się na zapytanie w postaci ich adresu.

Jednak chyba nie zawsze z takim sporym prawdopodobieństwem - urle ze zmiennymi, które na pewno jeszcze wczoraj nie były w SI nie pojawiają mi się na zapytanie w postaci ich adresu.

Potwierdzam.... u mnie to samo ... sądzę że to takie drobne utrudnienie dla nas.. pozycjonerów

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

na blogu MATTA C jest sonda: "co powinno znaleźć się w Google Webmaster Central", można zaznaczyć "A way to list supplemental result pages" a czy będzie to się zobaczy ;)

na maxa dążą do tego, żeby w GWC rejestrować jak najwięcej stron. Zależy im, na tym, żeby rejestrować tam całe zaplecza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności