Skocz do zawartości

ban w google

godell

Rekomendowane odpowiedzi

odpisywali najczesciej ze witryna nie spelnia ich wymagan

Dziękujemy za zainteresowanie programem Google AdSense. Nasi specjaliści sprawdzili Twoje zgłoszenie i stwierdzili, że nie spełnia ono naszych kryteriów. Z tego powodu nie możemy przyjąć Cię do programu. Wierzymy, że stosowane przez nas zasady pomagają maksymalizować efektywność reklam Google, zarówno z punktu widzenia wydawców, jak i reklamodawców. Weryfikujemy nowych wydawców i zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia każdego zgłoszenia. Gdy program rozwinie się, być może uznamy, że jesteśmy w stanie rozszerzyć go na inne rodzaje zawartości witryn WWW. Informujemy, że możemy nie być w stanie odpowiedzieć na zapytania dotyczące szczegółów decyzji o odrzuceniu zgłoszenia. Dziękujemy za zrozumienie. Z poważaniem, Zespół Google AdSense

na siebie i mame ;d

jeśli strona spełnia ogólnie przyjęte warunki to nie ma problemu z jej przyjęciem na 2 koncie tak naprewde (testowane), bo bana właśnie dostaje osoba, a nie strona. może zrób jakąś porządną stronę i zarejestruj konto na wujka z drugiej strony polski ... ;)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

raz to byly gry on line flash raz byla strona o gta raz byl to sklep internetowy innym razem byla strona poswiecona sek750i i tym podobne glownie chodzilo zeby mi zakceptowali a potem bym dopiero rozwinol skrzydla ;d

EDITTTTTTTTTTTT

chodzi oto zeby to bylo tu na miejscu zalozyl bym na kumpla ale jak on zobaczy sume na czeku to watpie ze dowiem sie ze kiedy kolwiek byl jakis czek.....

spadam na silownie wroce za jakies 2 godzinki wtedy odpisze jak cos

270zł to nie tak dużo. ;)

No to leć poćwiczyć pakierze :)

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności