Skocz do zawartości

Pozcjonowanie podstron

marcin1991

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam dwa pytania odnośnie pozycjonowania:

1. Jak zaindeksować podstrony? Niektóre z moich stron mają zaindekswowane 2-3 podstrony, a inne żadnej. Od czego to zależy. Czy im bardziej wypromowana strona tym więcej podstron jest zaindeksowanych?

2. Dzisiaj zobaczyłem, że dwie moje podstron zostały zaindeksowane. Ale dlaczego główna strona nie? Wszędzie promuję adres strony głównej.

Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam, Marcin.

Bardzo dziękuję za pomoc. Odnoście punktu 1. mam jeszcze jedną sprawę. strona https://narty91.w.interia.pl ma około 7 podstron. W google jest ich tylko 2. Strona w internecie jest od około 4 lat. Podobna sytuacja jest ze stroną www.pkf.cba.pl. Nie ma ona żadnej zaindeksowanej strony oprócz głównej a na serwerze jest już od około roku. Czy są jakieś inne czynniki oprócz linków na stronie głównej do podstron? Czy np. liczy się przy tym pagerank strony głównej?

P.S. Te strony są bardzo prymitywne i wiem o tym. Tego proszę nie komentować :). Pozdrawiam.

Masz bardzo mało linków. Pewnie doroczne wejście googlebota na Twoja strone nieco sie opóźniło i stąd masz tyle stron w indeksie ile masz.

Co zrobić? Ponieważ Twoja strona nie kwalifikuje do umieszczenia w porządnym katalogu proponuje Ci napisać kilka krótkich artykułów o nartach i umieścić je w różnych serwisach znalezionych tu: https://spis.presellpage.pl/

W artykule umieść trzy linki (1 do głównej i 2 do podstron). Za kilkanaście dni Google powinno widzieć wszystkie Twoje strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności