Skocz do zawartości

linki wewnetrzne czy zewnetrzne?

Nevermore

Rekomendowane odpowiedzi

Ilość i jakość linków page/trust rank, wiek
IMHO pod tymi wzgledami wspomniany blog plasuje sie gorzej ode mnie. Dlatego tez szukam przyczyny - dlaczego zwykly blog jest o wiele wyzej.
sposób dodawania linków
Tzn.?

Ilość i jakość linków page/trust rank, wiek
IMHO pod tymi wzgledami wspomniany blog plasuje sie gorzej ode mnie. Dlatego tez szukam przyczyny - dlaczego zwykly blog jest o wiele wyzej.
sposób dodawania linków
Tzn.?

Stały i naturalny przyrost linków + odpowiedni anchor w linku :)

skoro "IMHO" to my nic nie poradzimy, ja zgubiłem swoją szklaną kule i nie będę w stanie pomóc.

@ExPloiT anchory... zróżnicowanie ich może więcej pomóc niż pchanie cały czas 1.

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

skoro "IMHO" to my nic nie poradzimy, ja zgubiłem swoją szklaną kule i nie będę w stanie pomóc.
Napisalam IMHO, bo wychodze z zalozenia, ze gdzies musze sie mylic, skoro sytuacja jest taka, a nie inna. W kazdym razie moj pagerank = 4, mojej "konkurencji" = 1. Wiek = moja witryna jest o 3 lata starsza. Przy tym do mojej strony prowadza linki z kilku wysoko notowanych, najwiekszych w Polsce witryn o korespondujacej tematyce, co tez powinno dawac mi powera.

Hmmm, nie wiem czemu wszyscy uparli się na te linki, jest jeszcze coś takiego jak treść strony ....

moja strona z aforyzmami była nr 1 na hasło aforyzmy (4,5-5,5 mln wyników w google) , mimo że miała :

- tylko 16 podstron !

- PG=0

- prawie 0 linków zewnętrznych (tylko z dwóch niezbyt mocnych stron)

mam też inną stronkę, z linkami zewnętrznymi w dużej ilości, ale z kiepską treścią i zapewniam że w tym wypadku linki nie pomogą

Proponuję Ci porównać tego bloga z Twoją stroną (metatagi, tekst i źródło strony), jak dobrze przeanalizujesz i poprawisz zawartość Twojej strony, to na pewno jakiś efekt zobaczysz :)

Wyszukiwarki napisów do filmów divx - było 14 , zgadnij, ile zostało ?

Napisy do filmów

Znajdź aforyzm dla Twojej kobiety, koleżanki, siostry, mamy, albo w ostateczności dla żony ( najlepiej czyjejś, hihi )

Cytaty wybierane przez kobietę ! będą pasować najlepiej.

Aforyzmy , Cytaty

No prosze Cie... O pozycjonowaniu moze i nie mam bladego pojecia, ale o samym robieniu i prowadzeniu stron juz troche tak. W ogole nie ma porownania do bloga, ktory w meta keywords ma np. wpisane tylko jedno slowo: blog. :| Dlatego chyba jednak musi chodzic o linki. :) Albo o cos, o czego istnieniu jeszcze nie wiem. ;)

witaj.

masz sporo slow kluczowych w opisach dokumentow robionych stron. :)tutaj mozesz rzucic okiem, czy mozna by cos dodac, rozwinac.. :)

mozesz sobie sprawdzic jakie slowa ludzie uzywaja na onecie w powiazaniu ze slowem:"musical" tutaj

ponadto masz tam spora galerie zdjec. jesli chcesz, zeby pojawialy sie w ynikach na slowa: "próba", "próba sceny ślubu", "scena w cerkwi" czy "odtwórcy głównych ról" to nie powinnas ich zmieniac :)

pozdrawiam :)

Link: https://www.musical.pl/ (co by było łatwiej)

Tak jak pisał wrednysamiec treść jest BARDZO ważna, dużo i unikalna.

Title i description dla każdej strony powinno być inne.

To że strona na tabelkach jakoś przeboleje, ale polecam div'y

Ogólnie linkowanie OK, ale o co chodzi z Tymi literkami ? Strony bez treści są pod nią a Google średnio takie coś lubi i odrazu takie coś trafia do suplementala.

Zawsze można pomyśleć też o mod_rewrite.

A i taki mały szczegół logo na topie mogło by wracać do / a nie do index.php

To + pare artykułów w wartościowych preclach + serwisy WEB2.0

i strona jest trwale na szczycie :)

Pozdrawiam

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

pewnie jej chodziło też o linki prowadzące z twojej strony i związek z tematyką strony.

Jedna zasada: Jeśli masz stronę o tematyce Kościół, Religia nie wymieniaj się z sex shopami ale już z satanizm możesz jeśli znajduje się tam fraza religia choć to nie religia tylko ideologiczna papka :D

btw

masz jakiś profil na fotce ? :D Nice avatar :dirol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności