Skocz do zawartości

"Wyindeksowanie" podstron z google

Rekomendowane odpowiedzi

nie sadze bys dostal bana za punkty tylko za to co tam było.

Co zrobić ? olać ;) i postawic na nowej domenie z lekko zmienionym lay.

Hmmmm... czyli uważasz że wszytko przez layout? Troche dziwne :) Jeżeli się dobrze rozumieny :) Skąd pewność że znowu mnie nei zbanuje na nowej domenie? bo na pewno założę ten skrypt na nowej domenie :) Jakaś rada co zrobić żeby mnie nei zbanowali? I jeszcze 1 pytanie... czy google może wyrzucić moją domenę ze zbanowanych stron?

google narzędzia dla webmasterów,zweryfikuj sobie witrynę i tam będziesz miał możliwośc wysłania prośby o ponowną indeksacje.

Same szookarki robią heh ;).

Ja nie powiedziałem ze dostałeś bana za layout, tylko napisałem że jak bedziesz stawiał na innej ten sam skrypt to zmień layout jeżeli chcesz by dużej to żyło. Nie napisałem że masz pewność że nie zbanują tylko że wręcz masz pewność że prędzej czy później też zbanują. Tylko napisałem że nie masz się tym przejmować tylko postawić więcej niż banują i zdążyć na tym zarobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności