Skocz do zawartości

Jednostka linków zlana z menu

Rafau

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy dobrze wyraziłem się w temacie. Chodzi mi o to, czy na stronie mogę wkleić jednostkę linków a zaraz pod nią menu, tak żeby całość wyglądała jak menu?

Czy ktoś z Google jest w stanie sprawdzić stronę i stwierdzić że takie coś jest łamaniem regulaminu? Co o tym sądzicie?

Może pokaże na screenie o co chodzi.

dsdsssssssyq2.jpg

1) Nie wolno etykietować reklam.

2) Nie wolno umieszczać reklam tak, by można było ryzykować przypadkowe kliknięcie. W przypadku reklam linkowych być może ten wymóg nie będzie tak mocno pilnowany, w końcu żeby reklamodawca zapłacił muszą być dwa kliknięcia.

3) Koniecznie sprawdź sobie, która forma Ci najlepiej zarobi. Jak to zrobić? Poczytaj o testach równoległych jednostek.

No więc, jednostkę linków przeniosłem powyżej menu i zmieniłem z 5 linków na 4, co spowodowało powiększenie czcionki do takiej, jaka jest w menu. I usunąłem podpis "Podobne", jest on rzeczywiście niepotrzebny, skóro google samo generuje napis "Reklamy google". Dzięki za podpowiedzi! Doda byłaby z Was dumna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności