Skocz do zawartości

opoznienia w statystykach ?

AOZ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od dwóch dni mam zle staty w adsense, normalnie mam 10-15k wyswietlen strony a wczoraj i dzisiaj po 1k ( ilosc odwiedzajacych sie nie zmienila, reklam nie zmienialem) czy to jest jakies opoznienie w statystykach ?

Dzieki za odp.

pzdr.

maciek

Opóźnienie może wynosić parę godzin, ale nie parę dni...
Sprawdź czy na Twojej stronie wyświetlają się faktycznie Twoje reklamy

Też tak radzę, może ktoś podmienił... różnie bywa.

Dzieki Panowie, jesli numer klienta to to: google_ad_client...." to rezczywiście była podmieniona reklama :| Tylko cholera ciekawe przez kogo :) Trza pozmieniac hasła.

pzdr.

AOZ - jaki hosting, skrypt używasz można wiedzieć? Co jest tak podatne na ataki?

Nazwa.pl , strona ogłoszeń motoryzacyjnych - uzywam cms`a napisanego przez jedną firme.

P.s

Czy jest jakas mozliwosc sprawdzenia adresu IP osoby, która mogla sie zalogowac na moje konto ?

A tak jeszcze sie zapytam jak juz temat otworzyłem .

Wrzucilem ponownie kod na strone, ale niestety wyswietlaja mi sie inne hasła niz poprzednio, tzn. są one zwiazane z motoryzacja/ogloszeniami, ale nie tak bardzo jak ostatnio (CTR mi spadl o prawie 1%), czy da sie z tym cos zrobic ?

Maciek

Nic z tym nie zrobisz, reklamy powinny się same dopasować i zapewne to zrobią, możesz im jedynie w tym pomóc stosując odpowiednie znaczniki które pomogą Ci pokazać która część witryny ma najwięcej informacji związanych z Twoją tematyką:

<!-- google_ad_section_start -->

twój content

<!-- google_ad_section_end -->

• 4 tygodnie później...
To nie jest opóźnienie, coś masz nie tak z kodem reklam.

Sprawdź czy na Twojej stronie wyświetlają się faktycznie Twoje reklamy <_<

zaraz, zaraz.... jak ktoś może podmienić mi reklamy? Chyba jak tylko zna hasło, czy się mylę?

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności