Skocz do zawartości

NFW

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

znajomek mi dal ;-)

najrozpieprzajace sa nazwy wlasne np

stulej na jakas ciote ;] hehe rotfl ;]

" Należy zrozumieć też podstawowy fakt że kobiety z reguły nie są stworzone do osiągania wielkich sukcesów naukowych czy zawodowych. Nie żadajmy od kobiety więcej niż tytułu magistra. Jeśli twoja kobieta w wieku 30 lat jest dyrektorem w wielkiej firmie, ma 2 fakultety i zna biegle 3 języki to prawie napewno (to nie stereotyp tylko statystyka ) masz do czynienia z zimną wyrachowaną suką o nadmiarze testosteronu. Zawsze będzie na ciebie patrzała z góry chyba że jesteś prezesem."

normalnie obled ;]

hahaha jestescie prze uje ;] ;] ;] jak zawsze wszystko rozpatrujecie pod katem seo rotfl hehehe ;]

a sprobojcie moze przeanalizowac sam content tam zawarty :)

jak pisalem pare razy spadlem z krzesla z jego tekstami ale w kilku miejscach prawi madrze ;]

King idzie w odstawke... mam nową lekturę xD

Tym razem już sie naprawde wkur*wiłem, wyje*bałem ją z auta i zostawiłem w lesie. Była 21h i się ciemno zaczęło robić . Może to ją nauczy dotrzymywania słowa bo te gówniary bez szkoły mają zawsze z tym problemy i myslą ze to takie sprytne.

Widać facet z dobrej rodziny, dotrzymywanie słowa ponad wszystko ;)

Nie można mieć wszystkiego, ale... WSZYSTKO można osiągnąć.

Z nami jest to jeszcze łatwiejsze - RANKING

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności