Skocz do zawartości

Nasze przedsięwzięcia

kadzielawski

Rekomendowane odpowiedzi

Wielu uczestników forum ma, jest w trakcie tworzenia lub zamierza otworzyć biznes / witrynę w necie. Często zdarza się, że grupą docelową pośrednio lub bezpośrednio są inni czytelnicy forum.

Może warto założyć dział gdzie prezentowane byłyby takie właśnie projekty. Uwagi forumowiczów odnośnie rozwoju prezentowanego projektu są często bezcenne, a dział "strony do oceny" przeznaczony jest bardziej dla witryn w trakcie tworzenia.

Co myślicie o takim dziale?

No dokładnie. Będzie co kopiować. :)

Oczywiście żart. :)

Troszkę kiepski zważywszy na to, że statystycznie co druga osoba pisząca samodzielnie teksty ma problem z jego bezszczelnym kopiowaniem. Odnosi się to samo do pomysłów.

@Zeus - ładnie to ująłeś. Miejsce w którym będziemy się chwalić swoimi projektami, jednocześnie je reklamować i wymieniać uwagi odnośnie projektów.

Jestem jak najbardziej za tylko trzeba by było napisać jakiś regulamin aby nikt nie ładował tam stronek, które mają po kilka podstron.

Jeśli dobrze zrozumiałem to chodzi o duże projekty typu seo-lab seo.net.pl dodawarka.info itp....

Tak AQQry dokładnie o to chodzi. Docelowo chciałbym aby to było miejsce gdzie będą zaglądać osoby z kapitałem, które chciałyby zainwestować w jakieś przedsięwzięcia lub może znajdą się chętni do połączenia sił w danym projekcie.

Rozmawiałem z kilkoma osobami na SEOPARTY2k7 i powtarzał się ten sam problem: brak środków na rozwinięcie projektu czy tez na promocję. W kilku wątkach pisałem że dlaczego nie należy obawiać się finansowania z zewnątrz więc nie róbmy tu dyskusji na ten temat tylko odsyłam do wątków.

pomysł dobry, ale trzeba by było stworzyć dobry regulamin bo się od razu zrobi zamieszanie i wyjdzie z tego zrobiłem stronkę zobaczcie...

na 1 punkt regulaminu to tematy sa zatwierdzane przez modów.

ale jak opisać całą resztę zwięźle ???

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

a jak lekko oftopowo bo podany był tutaj przyklad.

W sumie właśnie takie miejsce pozwoliłoby zasugerować zmiany autorowi względem rozwiązań.

Ja co do danego przykładu tutaj np sugeruje zmiane tego rozwiązania.

bowiem można zabić maszyne poprzez zmiane URLA np

https://www.seo.net.pl/catalogs/-0/ip_google-down/10_1.html

a

https://www.seo.net.pl/catalogs/-0/ip_google-down/5000_1.html

Pozdrawiam

Mariusz

Zgodnie z obietnicą przedstawiam projekt Regulaminu.

Proszę o uwagi co dadć lub z czym się nie zgadzacie.

Regulamin działu "Nasze zrealizowane projekty"

Tematy zatwierdzają moderatorzy działu.

Tematy nie spełniające poniższych warunków nie będą publikowane.

Warunki publikacji tematu:

Zgłaszane projekty muszą być ukończone lub w fazie ostatnich testów, nie będą prezentowane strony w budowie

Witrynę może zgłosić tylko jej właściciel, nie zgłaszamy wykonanych projektów na zlecenie

Nie będą prezentowane informacyjne strony firmowe

Zgłaszane projekty muszą zawierać w sobie unikalność / innowacyjność / nowe funkcjonalności lub być przydatne w inny sposób

Projekty powinny zawierać unikalną treść lub unikalny sposób prezentowania treści

Projekty niezgodne z polskim prawem lub budzące podejrzenia nie będą prezentowane

Przykładem mogło by być radio Szooka – zrobił coś ciekawego, interesującego – więc byłoby to miejsce gdzie taki projekt opisałby.

Moderatorzy w miarę możliwości będą odpowiadać w przypadku odrzucenia posta do publikacji.

Posty muszą zawierać:

adres witryny bez anchor tekstu

krótki opis przedsięwzięcia

wyszczególnienie funkcjonalności

opcjonalnie: uwagi w sprawie współpracy

przynajmniej jeden kontakt do właściciela serwisu (GG, Skype, e-mail lub telefon)

Komentarze nie wnoszące nic do tematu, mające na celu jedynie zdyskredytowanie projektu i obraźliwe będą usuwane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności