Skocz do zawartości

poczatkujący nie pozycjoner

supernetmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

ogólnie nie jestem pozycjonerem ale wiem że to ważna sprawa i musze troche wiedzieć coś na ten temat.

Po wnikliwych analizach stwierdzam że jestem dyskryminowany przez google. Czy moge wystąpic o odszkodowanie do sądu?;)

moja strona i zarazem firmakwiaty-rosliny.pl

na niektórch słowach kluczowych jestem w pierwszej dziesiątce

guzmania

hoja

na kwiaty jestem w 80tce:)

Według mnie nowa strona nie ma co liczyć na wejścia przypadkowych osób i trzeba jokoś pozycjonować, ze względu na konkurencje jest to dość trudne.

ze względu na to że nie zajmuje się pozycjonowaniem tylko marketingiem/ sprzedażą/ biznesem dla mnie pozycjonowanie to czarna magia. chodż poczyniłem pewne kroki na prv wpiszcie " kariera mlm"

Mam podejście biznesowe i lubie współpracować a moja propozycja to wasze zaplecze a moja straona z linkami partnerskimi i google adsense

pisze content i uzywam innych contentów. Jesli chodzi o zlikwidowanie strony to jeśli wy macie zyski i ja też to poco likwidować?

moge również pisać teksty na wasze strony

Taki jest pomysł

mam domeny

www.kwiaty-rosliny.pl

www.europoland2012.eu

www.babuni.net

www,supernetmarket.pl

www.supernetmarket.eu

wszystko na home

głównym moim złożeniem jest przy domenie supernetmarket, byc wcześniej niż strona z tym produktem.

Biznes to współpraca, komunikacja itp. Samemu sie nic nie zdziałam.

Nie mam czasu tworzyć zaplecza i nie jest to moim celem.

nie da sie wszystkiego robić samemu

pozdrawiam

Jest taki dział: Ogloszenia i Zlecenia

Napisz konkretnie swoja propozycje współpracy i popros o kontakt na maila . tel , PM...

Ps. Strasznie haotyczny ten post , przez co nie do konca zrozumialy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności