Skocz do zawartości

Nowy precel

danieltr

Rekomendowane odpowiedzi

moge dodać 7 unikalnych ( z czego jeden dopakowany linkorem ) po 650 znaków :) przejdzie ?

650 znaków... no dobra wrzucaj :) Trzeba to jakoś rozkręcić, a potem będzie po min. 1000 znaków.

p.s. A ten limit 1000 znaków jak mogę ustawić? Czy polega to na ręcznym moderowaniu i liczeniu?

Chyba brakuje linku 'register', co? :) Co jak co, ale nie kazdemu bedzie sie chcialo recznie wpisywac w przegladarce adres prowadzacy do rejestracji. Az tak wspanialy precelek to nie jest :)

Nie można mieć wszystkiego, ale... WSZYSTKO można osiągnąć.

Z nami jest to jeszcze łatwiejsze - RANKING

A ten limit 1000 znaków jak mogę ustawić?
w WP niestety reczna moderacja Cię czeka
A mam prosty skrypcik, zobacz jak działa u mnie - jak chcesz to Ci mogę udostępnić

Faktycznie ciekawie działa. Przydałoby mi się takie coś. Tylko pytanko mam, skrypt sprawdza dodawane wpisy tylko tak?, te co już są, jeżeli nawet mają mniej niż 1000 znaków to ich rozumiem nie rusz? Bo mam parę krótszych wpisów, ale niech zostaną ;)

Btw, dodałem wpis u Ciebie :) "Darmowe gry online..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności