Skocz do zawartości

pozycjonowanie za 30 zl

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzieś już mi się to o uszy obiło. Takia znajoma nazwa, zaglądam do Portfilo a tam kilka stron które kiedyś katalogowałem, już nie pamiętam szczegółów. Zgłosze się do tego Sz.P. aby umieścił i moje dane obok portfolio, bo też tam swoje 5gr. wsadziłem. ;)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@tatar111, nie chodzi ładnie, bo nie korzystasz z jedynego słusznego systemu i jedynej słusznej przeglądarki :)

Ja bym się wstydził i zainstalował Windows, a nie jakiś Linux z KDE ;)

Taaa.. racja, powinienem korzystać z IE 6 z błędnym czytaniem przezroczystości w png ;) i z vistą posiadającą więcej dziur niż liczba pikseli w moim monitorze :D:P:) (A ten 'jakiś Linux z KDE' to kubuntu ;) )

• 10 miesięcy temu...

stronę mają bardzo profesjonalną

<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 4.0">

<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">

Kiedyś sprzedawał na allegro pozycjonowanie (czytaj katalogowanie) za 9 zł, chodziło o dodanie strony do 50 qlWeb'ów, powiem szczerze koleś bardzo szybko uwinął się z robotą, bodajże w pół godziny ;)

Teraz zapewne ma już bardziej profesjonalne narzędzia pozycjonera (adder).

korzystałem z usług tego pana :( - na allegro kupiłem - dałem mu fraze i czekałem na efekty. Po miesiącu moja strona wpadła w filtr. Gościu mnie poinformował że najprawdopodobniej dostałem bana i że to duplicat. Żadnych metatagów nie zmienił. Dodał tylko link na bulok.pl i chyba tyle jego praca się skonczyła/

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

@tatar111, nie chodzi ładnie, bo nie korzystasz z jedynego słusznego systemu i jedynej słusznej przeglądarki

Co by nie mówić linuxy to w porywach 5% gości, chyba, że mówimy o serwisach specjalistycznych. Dostosowanie strony kosztuje, chociaż to się nie powinno faktycznie aż tak rozwalać.

Ja mam Linuksa (Linux Mint - oparty na Ubuntu). Korzystam zarówno z Firefoxa 2 jak i Firefoxa 3. Strona działa poprawnie. A tak na marginesie to większość stron jeśli działa pod FF pod Windą to też powinny (IMHO) działać prawidłowo pod FF w Linuksie.

Serdecznie polecam profesjonalny serwis drukarek Katowice.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności