Skocz do zawartości

pozycjonowanie za 30 zl

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam Linuksa (Linux Mint - oparty na Ubuntu). Korzystam zarówno z Firefoxa 2 jak i Firefoxa 3. Strona działa poprawnie. A tak na marginesie to większość stron jeśli działa pod FF pod Windą to też powinny (IMHO) działać prawidłowo pod FF w Linuksie.

Co do sprawdzania jakmstrona wyglada w poszczególnych przeglądarkach na różnych systemach to polecam stronę https://browsershots.org/ a co do tego pozycjonera to aż żal pisać bo moim zdaniem to jakiś dzieciak i czy on w ogóle ma działalnosć gospodarczą? czy na zcarno to robi i podatków nie płaci nawet, moze to jakiś dzieciak właśnie ;] ?:|

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wierze, żeby ludzie byli tak naiwni. Nie wierze też w tych jego klientów, to musi być pic na wode :D

Jak człowiek widzi taką stronę to wychodzi po 5 sekundach, nawet nie zdąży 'oferty' przeczytać, szanujmy się. To pewnie coś w stylu https://www.ksiegagoscikgb.cba.pl/ czysta prowokacja.

Miałem ostatnio klienta, który (mimo bardzo dobrych efektów)

zrezygnował mówiąc ze znalazł tańszego pozycjonera i podaje link do (P/B)uloka.

Jaki jest sens pracy dla klienta dla którego to co robisz jest warte 30PLN? Będzie ci jedynie marudził co tak drogo i czemu tyle z niego zdzierasz, potem szukał pokemonów z podstawówki na zlecenia przez net i gadał jaki to on bidny, bo trzeba płacić pracownikom. Moim zdaniem niewielka strata, niech ma dobrą usługę w uczciwej cenie 30 PLN. Mnie tylko śmieszą tacy "biznesmeni" :D

Sam przerabiałem osoby które ubzdurały sobie że każdy dzieciak zrobi to co ja lepiej więc zapłacą mi tylko połowę albo 1/4. Ja na to, że nie muszą płacić nic i mają dodatkowo pół roku na znalezienie dzieciaka. Ze mną się łatwo dogadać :] Po pół roku miłościwie z łaską zmieniali zdanie :) Tylko, że i tak kończyłem współpracę a oni mieli problem jak im wyleciała strona firmowa. No trudno, 10% za miesiąc zwłoki to dla niektórych nie do pomyślenia. Znaczy dla wszystkich którzy wstępnie nie chcieli się wywiązywać z umów, nie było ani jednej osoby, która chciała to zapłacić ;)

Mi dwóch "przedsiębiorców" odwaliło jeszcze lepszy motyw. Stwierdzili, że 80PLN za domenę rocznie to zdzierstwo więc zaczekają i kupią od nowa. Bo nikt inny nie może, dlatego, że w domenie jest ich nazwisko. To teraz mają na firmowych domenach spamy i reklamy konkurencji. Ale do rozsądku nie przemówisz, pomimo, że byli to właśnie pokemoniarze którzy nie chcieli mi wcześniej zapłacić a porada była darmowa.

Takie pokemony od pozycjonowania za 5 PLN i stron internetowych za dychę robią nam wielką przysługę wstępnego filtrowania klientów więc czym tu się przejmować ;) Od dawna w PL mamy rynek pracownika bo w UK można zarobić 10x więcej. O porządne usługi dzisiaj bardzo trudno a ludzie dalej szukają pokemonów. To świetna okazja, żeby pracodawca zobaczył jak wiele warte są nasze usługi => można renegocjować lekko umowę. Same plusy ;)

• 2 tygodnie później...

Ja się dziwie że ktoś kupił w ogóle jego usługi... ludzie ! macie rozum, to go używajcie, trudno było poprosić "młodego pozycjonera" o numer telefonu ? po 5 minutach rozmowy wiecie z kim macie do czynienia... nawet gg by wystarczyło. Ale nic, nie mam zamiaru się tu bardzo rozpisywać bo moim postem świata nie zmienię.

Stronę pobrał prawdopodobnie z "free web templates", mógłby przynajmniej css-a się nauczyć chłopak :P lub nająć jakiegoś programistę do bardziej zaawansowanej stronki.

• 1 miesiąc temu...
Ja się dziwie że ktoś kupił w ogóle jego usługi... ludzie ! macie rozum, to go używajcie, trudno było poprosić "młodego pozycjonera" o numer telefonu ? po 5 minutach rozmowy wiecie z kim macie do czynienia... nawet gg by wystarczyło. Ale nic, nie mam zamiaru się tu bardzo rozpisywać bo moim postem świata nie zmienię.

Stronę pobrał prawdopodobnie z "free web templates", mógłby przynajmniej css-a się nauczyć chłopak :P lub nająć jakiegoś programistę do bardziej zaawansowanej stronki.

a mimo wszystko ludzie z Pana Buloka są zadowoleni. Ot chociażby tutaj: https://forum.nikon.org.pl/showpost.php?p=8...mp;postcount=17

Sam byłem zszokowany. Ale jeśli jest top3 to czego chcieć więcej;)

śmiejecie się śmiejecie,

aż po prostu nie mogę tego czytać.

chyba czas na zmiany w polskim rynku seo.

powiem tak:

każdy dobrze wie, że odlicząc koszty utrzymania firmy i pracowników(ten koleś nie ma pracowników ani firmy;) bez problemu zrobi takie frazy jak on w top1 i to nie za 30zł ale za 20zł.

Niestety, moim zdaniem jesteście naiwni wierząc tym wszystkim "znawcom" pozycjonowania.

fakt faktem, że może nie wrzuci bielizny w top5 za 30zł, ale dokłądając to tego 200zł, zrobiłby to bez problemu, tak jak każdy z Was. No może nie każdy, bo jeszcze wielu żyje w przekonaniu, że za pozycjonowanie trzeba płacić bajeczne stawki, jakby sami nigdy nie pozycjonowali, albo robili to nieumiejętnie.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

boro, za 30zł 10 browarów? - jakieś kiepski piwo pijesz, redsa(czy jakoś tak?)

Rozumiem, że zamiast wypozycjonować stronę za 30zł, wolisz siedzieć w fotelu?

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Frazy "wypas owiec w bieszczadach ?"

No właśnie nie wiem jaka to dokładnie fraza, ale z tego co się orientuję to fotografia ślubna (i jej pochodne) nie jest aż tak niszową frazą, na pewno jest bardziej popularna niż moje, których pozycjonowanie jednak wymaga ode mnie trochę wysiłku i za 30 zł bym tego nie robił.

A tu proszę, "...zbawiciel, normalnie zbawiciel..." sam bym mu chętnie zapłacił, ale wolę nie stracić swojej strony i sam się z nią powoli bawić:)

M K S

wodzirej i za 30zł tego nie zrobisz?

przepraszam, ale po prostu.

no nic.

ukłony;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności