Skocz do zawartości

Co google z tym zrobi

supernetmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Co z tm google zrobi jak wstawimy linki ;)

jak wiecie

Szukać (poszukiwanie; poszukiwawczy) W wolnym (bezpłatny) i towarach wolnych od cła artykułów (przedmiot) nagrody tylko nagroda artykuły (przedmiot) tylko ta publikacja Sztuk Automatyczny Interes (handlowy) Zdrowie Domowy (dom) & Ogród Wiadomości Powołują się Sportową Technologię Badają Publikacje w: całe Sztuki Automatyczny Interes (handlowy) Zdrowie Domowy (dom) & Ogród Wiadomości Powołują się Sportową Technologię Zadowalać (zadowolony; zawartość) zaopatrzył (zaopatrzony; pod warunkiem, że; zapewnił; zapewniony) w współudziale z ODKRYCIEM W wolnym (bezpłatny) i towarach wolnych od cła artykułów (przedmiot) nagrody tylko nagroda artykuły (przedmiot) tylko ta publikacja Sztuk Automatyczny Interes (handlowy) Zdrowie Domowy (dom) & Ogród Wiadomości Powołują się Sportową Technologię Posunął (postępowy; posunięty; natarł) Poszukiwanie ratują część (akcja) druku (odbitka) łączą życie (długotrwałość) Medyczny Przedstawia Przemysł Pierwszy (najpierw) Ogłaszający (ogłoszenie) System Z Prawdziwym Czasem NLP Szyfrujący (szyfrowanie) i Patent (dostępny) Wiszący (w ciągu

Co to za śmieci? Niech zgadnę, wstawiłeś jakiś tekst w translator i to jest tłumaczenie? :D No cóż, wygląda to beznadziejnie. Niestety taki manewr może nie przejść.

czy gogelki mają tak wyrafinowany gust a może pani profesor czyta strony i zatwierdza moc linka:)

Wstawie na strone i zobaczymy:)

oczywiście że przez translatora to przewinąłem

nie jestem prorokiem... ale poleci w kosz aż miło.... proponuję trochę chęci w pisaniu postów....a nie od razu śmieciem walić po preclach ... chociaż na samym początku :D

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

nie jestem prorokiem... ale poleci w kosz aż miło.... proponuję trochę chęci w pisaniu postów....a nie od razu śmieciem walić po preclach ... chociaż na samym początku :D

a kto da kosza precel czy google?

Pewnie już sami tłumaczycie:)

Ja już pare sensownych artykułów do precelków napisałem i powiem , że nawet nieźle mi to idzie. Myślę tylko czy nie byłóby lepiej bardziej sensowne do mnie na stronę wrzucić

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności