MartinB Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 kadzielawski napisał(a): jest wielu znacznie lepiej znających się na temacie ode mnie. Nie bądź taki skromny - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 EE kasimąż zawsze jest skromny jak go rano z jedną fajna laską zostawiłem przy ognisku - co by mnie Ania znowu zabierać do domku nie musiała to taki był skromny że z przerażeniem w oczach spoglądał w okna Dworku czy jego Kasia nie zagląda i ze skromności pozostawił fajną laske samotną przy ognisku. KASIMĄŻ Ania już mi ściągneła filtr i powiedziała że nima problema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Gratuluję Paweł Rządź uczciwie i sprawiedliwie "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 To dobrze, że Ania filtr zdjęła Ja tam czułem wielki respekt, co by mnie Maż Niewiasty nie posądził o niecne czyny bo wiesz... człowiek czasem może nie zapanować nad czynami i... no i wtedy... i nie rozpowiadaj wszystkim bo się jeszcze dowie ten mąż i mogę mieć przerąbane a czasem bywam w tamtych rejonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 spokojnie i tak wszystko pójdzie na MMP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia_hela Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Dołączam się do gratulacji Życzę maksimum asertywności wobec starszych forumowiczów - to chyba najtrudniejsze zadanie jakie Cię czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Gratulacje. Wygląda na to, że robisz to, co lubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Szczere gratulacje Panie Moderatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Cytat maksimum asertywności wobec starszych forumowiczówMyślę, że starsi forumowicze szybko rozumieją konkretne argumenty więc może... Cytat Wygląda na to, że robisz to, co lubisz zgadza się, audyty stron to nie tylko sposób na zarabianie ale i pasja. Cytat Szczere gratulacje smile.gif Panie Moderatorze wink.gif e tam... do pana to mi jeszcze b. daleko. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertyuiop Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wytrwałości i cierpliwości, tego na pewno + Gratulacje "Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 dobrze że ja młodszy od Ciebie jestem o 3 lata to będę mogł Ciebie denerwować. Choć nie z uwagi na Kasie nie będę ! bo chce by miała chłopa w domu o ! spokojnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Gratulacje. Ciekawe kto pierwszy poleci do kosza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Gratulacje, powodzenia, przyjemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Również serdecznie gratuluję. Życzę "owocnego" moderowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Obecnie jest: -Ogłoszenia i Zlecenia -Przedsięwzięcia Forumowiczów Nie lepiej dla estetyki zrobić: -Przedsięwzięcia Forumowiczów -Ogłoszenia i Zlecenia A Kadzielawski piwko stawia - gratuluję Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.