Skocz do zawartości

liczba odwiedzajacych

godell

Rekomendowane odpowiedzi

po co kupowac adaware jak mozna zaplacic w firmach mailingowych za 1000 wyswietlen 0.3$ ?:> kupujesz z 3x takie cos dziennie a napewno ktos ci przy okazji kliknie jak go zainteresuje

Widzisz różnice między AdWords a tzw. przez Ciebie Adaware, jak juz to Adware?? Lepiej przeczytaj sobie podstawy pozycjonowania na tym forum i lepiej na tym wyjdziesz, a pieniądze lepiej byś na pajacyka konto przelał B)

no chodzilo mi o AdWords powalilo mi sie z programem Ad-Aware i jakos tak w glowie zostalo

pozycjonowanie nie wchodzi w gre bo to zaduzo roboty a top 3-5 i tak szybko nie osiagne

wole wkladac 50$ miesiecznie i wyciagac 1000

Za te 50$ to już byś sobie znalazł kogoś kto by Ci to wypozycjonował, ale do tego trzeba czasu, a jak zauważyłem Ty niemasz chęci ani czasu B) Hmm ciekawe 50$ a 1K wyciągniejsz to musisz mieć bardzo dużo oglądalność i duży procent z tego musi klikać w reklamy.

ogladalnosc mam z 1 strony 'multigamingowego clanu" czolowka csa wiec duzo osob tam na www wchodzi kolo 2 k dziennie zyskiem sie dziele z kumplem 50/50 ale reklamy wspolnie kupujemy

wcale nie trzeba duzo klikow zeby miec duzo siana jak tu czytam jak ktos pisze ze ma 400 klikow i nie cale 2 dolary OoO

Człowieku, porównujesz mailing z adwords?

Podam Ci statystyki z mojej wczorajszej kampanii:

wyświetleń reklamy: 250 000

kliknięć: 1400

mailing?

tylko nieliczne osoby klikają w linki z mailingu zapytaj się sprzedawców mailingu na Allegro, dla nich kilka procent wejść z mailingu to bardzo dobry wynik

Adwords generuje skierowany na daną usługę traffic, odpowiednio skonstruowana reklama niemal GWARANTUJE, że będziesz miał więcej klientów w przeliczeniu na wejścia niż z jakiegokolwiek innego sposobu reklamy.

Gustaw daj spokój, nie ma sie co z Nim kłócić... Ty wiesz swoje, on wie swoje. Niech każdy wybierze sobie wygodniejszy dla siebie sposób reklamy. Chociaż wygodniejszy to dla większości będzie tańszy, czyli już można sobie wyobrazić jak oblegane będą te strony co można sobie mailingi kupować ;)

Ty stawiasz na jakość... dotrzesz do określonej sobie grupy odbiorców... oni stawiają na cenę - tanio, a te maile to pewnie czytają pokemonki z zza granicy i czasem któryś kliknie przez przypadek.

Tyle mam do powiedzenia na ten temat... :)

Nawet jeśli mailing będzie skuteczny, czyli skieruje ruch, to jest nikłe prawdopodobieństwo, że ten ruch przełoży się na konwersję, czyli klika, a jeśli już się tak stanie, to smart pricing niemal pewny.

Ucząc się języków obcych zaopatruj się w odpowiednie podręczniki. Księgarnia lingwistyczna zaprasza do zakupów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności