Skocz do zawartości

Położyłem nacisk na złą domene

tomekdo

Rekomendowane odpowiedzi

Mówią, że .com w stosunku do krajowych jest traktowane priorytetowo przez google... ja tam bym zostawil jak jest...

Nie można mieć wszystkiego, ale... WSZYSTKO można osiągnąć.

Z nami jest to jeszcze łatwiejsze - RANKING

Mówią, że .com w stosunku do krajowych jest traktowane priorytetowo przez google... ja tam bym zostawil jak jest...

W wielu ksiazkach jest doslownie na odwrot z uwagi na Google Geo-Lokalizacje i podobno priorytet domen lokalnych nad miedzynarodowymi. Miedzy innymi w tej ksiazce "Marketing z Google" ktora jest tutaj po prawej stronie promowana.

zrób 301 z .com na .pl i linkuj dalej domenę z .pl jak ktoś już radził tobie. Na efekty oczywiście będziesz musiał trochę poczekać ale unikniesz w ten sposób także duplicat content wskazując google, że domena z .com i z .pl to ta sama strona

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Pełne przejęcie wartości PR strony z .com przez .pl nastąpi dopiero po 2 cyklach PR update. Zastanów się czy warto. Jeśli masz bardzo dużo BL na com to po co mieszać. Może na pl zrób podobna tematycznie stronę i linkuj. Będziesz miał 2 tematycznie podobne strony. Co dwie to nie jedna.

Jeśli jednak się zdecydujesz to w grę wchodzi tylko przekierowanie 301.

każda porażka jest nawozem sukcesu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności