Skocz do zawartości

a moze tak majowka pozycjonerow

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

wole sobie za ten hotel zaplacic :-)

Nie rozumiem dlaczego Wy się tak boicie ;). Przecież jestem grzeczny - nawet 3 godziny temu dałem kosza takiej jednej dziewczynie. :)

A nieco poważniej (mimo że procenty płyną w mych żyłach) - jak już kiedyś pisałeś, przecież okazałoby się że wszyscy przyjadą rowerem, bo te Mercedesy z pozycjonowania pojedynczych fraz za 10 tys. są w naprawie, więc zjazd sie nie odbędzie.

Więc propozycja jest nieco inna.

Zlot czarownic o charakterze nieformalnym (BTW, mam pół roku wakacji) wyłącznie w celu wspólnego spożywania napojów wyskokowych. Umówimy się że w ogóle nie będziemy mówić o SEO. ;)

Pozdrawiam, J.

agnieszka to ja chętnie poddam się wyciąganiu, ale zależy jakie to tajemnice będą,

ale propozycja jezozwierza mi sie podoba :-)

przeciez ze nie jechalbym tam po to zeby kurka gadac o pozycjonowaniu, tego to mam na codzien mase,

pojechalbym wychylic piwo z ludzmi z forum i poznac agnieszke ;-)

Choc kurde ja niemam szczescia do agnieszek :-).

Wiec jak czarownice robimy zlot na miotełach.

Majowka tuz tuz, skoro ja moge jechac do Krakowa a mam naprawde daleko bo to 2 koniec polski to chyba inni tez mogą.

Aha, najwazniejsze powinny byc jakies zasady jak:

rowerów, kobiet i laptopów nie zabieramy bo to mogłoby sie źle zakonczy

Tzn - 1 rower by zamarzł

2. po kilku piwach kobiety miałyby za dużo korzyści i szczęscia naraz,

po 3 laptop w rekach pijanego pozycjonera :-).

Rozumiem ze mamy roznych pozycjonerow ale web masterow to juz mamy amatorow :-)

Ostatnio pojechalem na spotkanie z klientem, rozmawiamy o pozycjonowanie, leci bla bla bla setka wyjasnien, a on mi na koniec tlumaczy no bo jego webmaster mowil mu ze to jest nielegalne, ze pozycjonowanie polega na wlamaniu sie do portalu i przerobieniu strony :-).

heh zdolne z nas bestie, dzinnie wlamujemy sie do setek portali i zmieniamy setek podstron.

Historia mnie naprwdę rozbawiła bo klient mówił to z taką powagą że przestałam mu wyjaśniać iż tak nie jest, więc on dalej ma przed oczami koszmar że zapłacił hackerowi żeby się włamał, albo może ma radość, ale widziałem w jego oczach podniecenie więc niechciałem rozwalać jego wyobraźni.

Jedyne co to pijąc ta kawe i prowadząc rozmowe w lokalu starałem się zeby nie mówił głośno, bo jeszcze jaka konkurnecja usłyszy i powie co ten szook kurde nie reaguje.

Ale proszę o wyrozumialośc zrobiłem to dla dobra ludzkosci.

Hm, to tak samo jak sa smieszne zapytania w wyszukiwarkach tak i poprzez zapytania o pozycjonowania:

Hosting, sprzedaje serwer wirtualny z przypisanym IP.

Po 2 tygodniach webmaster specjalista pisze:

Szanowni Państwo,

kupiłem u Państwa hosting, ale niemam tego serwera i proszę mi wysłać IP,

objasniłem mu że na danym ip stoji tylko jego serwer wirtualny.,

Wiec webmasterow mamy gorszych niz pozycjonerow mimo ze webmasterstwo w polsce istnieje bardz dlugo.

Zreszta co to za webmasterstwo na szablonach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności