Skocz do zawartości

Slowa kluczowe . . .

Kiler

Rekomendowane odpowiedzi

Mam maly dylemat odnosnie odpowiedniego doboru slow kluczowych dla pozycjonowania.

Czy ktos moze mi odpowiedziec czy w sytuacji gdy pozycjonuje po slowach "placek babuni" lub po prostu po slowie "placek" uzyskam ten sam efekt dla slowa placek.

Aby bardziej wyjasnic na czym polega moj dylemat to chodzi mi glownie o to czy warto jest bardziej precyzowac slowa tworzac male wyrazenia czy tez nastawiac sie raczej na najbardziej popularne slowa sprawdzone w onetBoksach czy gdzie indziej ???

Obawiam sie troche po analizie OnetBoksow ze moge pozycjonowac po zlozonej frazie ktorej nik nie bedzie wpisywal takze cala praca moze sie okazac chybiona.

Prosilbym zatem o pomoc i odpowiedz jak dobrac slowa aby wynik byl jak najbardziej optymalny

bije i to duzo na konto

i roznicujac frazy nioe wpadniesz tak latwo w filtr jak przy jednym

linkujac na frazy zzzz slowo, xxxx slowo, slowo dddd

wskoczylem na slowo na 12 miejsce bardzo obleganej frazy - a na powyzsze wyrazenia wszedzie pierwsza piatka

samych linkow z anchorem slowo nie bylo zbyt wiele moze z 30 %

Przeanalizuj anchor który jest kluczowy:

placek babuni

babuni placek

placek ze śliwkami

jacek i placek

Każdy z nich będzie miał wpływ na pozycję frazy "placek". Dodając później anchor "placek" znacznie łatwiej będzie wejść wysoko. Lukas na razcję co do różnicowania anchorów, ale trzeba to zrobić z głową by nie tracić zbyt wiele na trudniejszych frazach. Czyli powyższy przykład.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności