Skocz do zawartości

jaki polecicie NIEZAWODNY hosting, w miarę tani?

raptorex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dołączam się do życzeń, oferta nie do pobicia :)

PS. ale na aukcji nie widać by ktoś się nabrał na tą ofertę, to dobry znak.

Wszystko do czasu... zresztą podstawa to dobrze zbudowana aukcja (obudowa jak ktoś woli).

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

Ja już korzystałem z takiego hostingu. Byłem zadowolony, ale admin musiał mnie wyrzucić, bo miałem skrypt, który pobierał pliki ze stron i od razu wrzucał do serwera, tylko nie na moje konto, ale do tego katalogu, gdzie było moje konto i ok. 40GB miejsca :) Takie jakby oszukiwanie :) Kontakt miły. Może 2 razy strona była niedostępna. A STARHOST już ktoś kupił i chwalił. Ten hosting IQ bardzo fajny, ale transfer miesięczny mały :) A jeżeli 99gr miesięcznie za 10GB, to za rok ile będę płacić? Żeby przedłużyć? Też 99gr?

Czytałeś w końcu regulamin promocji?

Regulamin

Chyba wszystko jest tam zrozumiałe? :)

Zresztą wg regulaminu promocja już się powinna skończyć.

Regulaminu promocji home (1zł) też chyba nie czytałeś bo tam pisze wyraźnie, że 1zł to jest cena za pierwsze 6miesięcy.

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności