Skocz do zawartości

jaki polecicie NIEZAWODNY hosting, w miarę tani?

raptorex

Rekomendowane odpowiedzi

Mowta co chceta jedyne 2 na jakich sie jeszcze nie zawiodlem to nazwa.pl oraz az.pl - niektorzy na nie narzekaja, moglbym tez ponarzekac ale jakbym mial powody - naprawde nie mam i jestem bardzo z obydwu zadowolony :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rzeczywiście pvx.pl super hosting:

- ulokowany na host1.com

- brak danych adresowych (szczyt bezczelności podawać komórkę :dirol: )

- regulamin opracowany na tip-top ale wszędzie pisze jak ... usługodawca ale kto jest Tym usługodawca ??

- domena pochodzi stąd - https://ssl.allegro.pl/item209250678_209250678.html

na allego użytkownik ma podane:

Lokalizacja Wymiarki

jest to woj. lubuskie, powiat żagański

Hosting?

proste.pl

iq.pl

Iq.pl (proste.pl) jest niezawodne to trzeba przyznać, ale czy tanie oj chyba nie ...

Nawet można powiedzieć że nie drogie ale drogawe ...

Bardzo wielkim plusem Iq.pl jest lokalizacja polska - dzięki temu wszystko działa jak w szwajcarskim zegarku

prawie 0 liczba padów po prostu ogromny profesjonalizm z małym minusem za cenę...

• 3 tygodnie później...

to ja dodam ehost.pl (jeżeli nie było, i ma być w miarę tani), od już chyba prawie 4 lat, kontakt bardzo dobry, niewybaczalnych problemów nie odnotowałem, wszelkie dłuższe przerwy były zapowiadane, krótsze do pół godziny, nie pamiętam kiedy była ostatnia...

tylko oferta sztywna, od dawna nie szyta na moją miarę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności