Skocz do zawartości

automat do questbookow z wbudowanym orc

Rekomendowane odpowiedzi

móglbym wypuśćić taki program - tylko musialy by sie znalęść osoby chcące go uzywac

pobierał by on linki z pliku tektowago lub z serwera .

wyplania pola formularza zniennymi pobranymi z pliku textowego

jezeli by zauwarzyl captcha to wysylal by obrazek do serwera - i uzyskiwal odpowiedz .

nastepnie wysylal by folmólarz .

potrzebowal bym okolo 10 osub to testu .

program chodzil by pod windowsem lub luinxem

za uzywanie programu trzeba by placić abonament

prosze o opinie co otym pomysle sądzicie ?

mozna by dodac obsuge forum phpbb2 .

a w kolejnych wersjach IPB , blogów

Linki z gestbokow wedlug mnie sa malo warte i krotkotrwale, ja raczej bym sie nie skusil.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Zgadzam sie z przedmowca, ale sprobowac mozesz.

Jest wiele takich narzedzi darmowych, ale jeszcze nie widzialem zadnego w polskiej wersji.

Pare pokemonow napewno to kupi na allegro ;)

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

adder obsluguje phpbb, ale jak mowilem, sprobowac zawsze mozna. Jak nie wyjdzie to zawsze masz narzedzie dla siebie.

pozdro

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

a jak by obsygiwal form phbbb2 ? jesrt ich okolo 50.000

Nadal bym sie nie skusil :) Fora sa przeceiz moderowane, a te smieciowe porzucone to i tak cale g... warte. Ja na przyklad na swoim forum usumnalem kolumne ktora zawiera strony domowe uzytkownikow, na pewno nie tylko ja.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Nie rozumiem ostatniego posta? A jeżeli dobrze zrozumiałem to nie ma to dla mnie sensu w SEO.

Chodzi o to ze dodawarki rejestruja sie na forumach aby miec linki w na stronie "Uzytkownicy", blokujac dostep taki spamer nie bedzie mial pozytku z tego forum.

I dlatego właśnie nie używam PHPBB, QLWEBa i wp, jest tyle innych, równie dobrych (albo lepszych) nie zasamowanych cms'ow, ze można sobie wybierać do woli.

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności