Skocz do zawartości

Dziwny spadek

ccx

Rekomendowane odpowiedzi

Zdarzały mi się filtry, ale z takim czymś jeszcze się nie spotkałem. Mam stronę, domena ma około 1,5 roku. Strona praktycznie od początku jest stopniowo coraz mocniej linkowana na dość popularną frazę. Miała dobrą i wydawało się silną pozycje - 2. A tu nagle sprawdzam sobie a strona wylądowała na 15 pozycję. FSB napewno nie. Filtr? Z moich doświadczeń, gdy strona dostanie filtr spada na 15-20 dalej, ale stronę a nie pozycje. Spotkaliście się z czymś takim? Strona utrzymuje się na tej pozycji już przeszło tydzień. Dalej ją linkuje. Może powinienem inne działania podjąc aby wróciła na swoją silną 2 pozycje? ;)

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Mam podobną sytuacją. Myślę, że to wina tych zawirować w Google, które widać od jakiegoś czasu.

Nie tak dawno jedna z pozycjonowanych przeze mnie strona nagle spadła z 3 pozycji na 43. Trzymała się tak przez jakieś półtora tygodnia. Potem sama wróciła :)

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Witajcie !

Pozycjonuje pierwszy raz stronkę .

Kilka dni temu rano,moja strona została zaindeksowana w google .

Przyznam ze to wogóle moja pierwsza stronka ;)

ten fakt ucieszył mnie ,ze dokonałem takiej rzeczy jak indeksacja w google ,wkoncu jestem całkowitym poczatkującym .Strona o której mowa to https://www.jak-zarobic.ovh.org/ . Strona na zapytanie "jak zarobić w internecie ? " pojawiała się na około 20 pozycji .Na zapytanie jak zarobić przez internet w domu ,pojawiała się

na 5 pozycji !

I w czym problem ..Wieczorem nie ma stronki w ogóle w wynikach wyszukiwania ,szukałem podstronki jedenej, to znalazłem gdzies na 160 pozycji .Strone głowną wogóle nie widzę .

Co robiłem ?

Dodawałem do katalogów . Wiem ze przez dwa dni mogłem dodac do po 15 katalogów na dzien ,jednak połowa z tych katalogów nie zaindeksowała mojej stronki . Nie mam zainstalowanego rzadnego z systemów linkujących .

jesli filtr dostałem to niby za co :) ?

Nie szukaj ręcznie tylko

https://www.stalnet.com.pl/msnbetter+thango...s/data-centers/

www.pozycja-w-google.az.pl

jak zarobić w internecie 163

jak zarobić przez internet w domu brak

Linkuj :), jest update pr (jakieś dziwne pijane) mi strona na głupie zapytanie wyleciała poza 1ts ;) a była top1, ale czekam bo to nie filtr bo w nocy skacze

sygnaturka.png

Ja jestem zdziwiony bo pozycjonuje nowa stronke ktora systematycznie szła do góry. Była długo na 6 stronie i potem przez 3 dni na 2 stronie w googlach. Cóż nagle coś sie odwidziało i zrzucili mnie na 7 i mimo linkowania moja pozycja ani rusz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności