Skocz do zawartości

Nie indeksuje ?

Adis

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz to juz nie wiem co jest grane, mam pewien plan, projekt, ktory chcialbym wprowadzic w zycie, ale nie moge ruszyc bez idneksacji jednej z nich... odpalilem 2 wyszukiwarki na tym samym serwerze, w innych folderach, i pod innymi domenami .pl, jeden skrypt sie dobrze zaindeksowal, są skoki, ale to normalne, jak wielu z Was pisze, gorzej z druga wyszukiwarka, nic nie indeksuje, wrzucilem wiec linka do livelink do podstrony, na ktorej są hasla wczesniej wyszukiwane itp. robot byl, ale nic wiecej, na dzien dzisiejszy zaindeksowana jest glowna strona oraz jedna podstrona. Co moze byc nie tak? czy to wina google?

Coraz częściej słychać o problemach z indeksacją, od kiedy pojawił się news o częstszym wypuszczaniu botów przez google.

Powodem może być jakaś prozaiczna duperela, która może sugerować spam, żeby przekonać google, że to nie prawda, musisz podlinkować.

Skoki są, pamiętajcie o DC.

Moja cierpliwosc sie juz konczy... To juz grubo ponad 2 tygodnie i tylko jedna strona zaindeksowana :) zaczynam powoli sie obawiac, ze cos nie tak. Macie takie same problemy, czy tylko u mnie tak sie dzieje?

Wymień sie linkami dopis np do linkora i po problemie

venon - podlinkowalem troche, wiadomo, za duzo nie moge dac na poczatek, wiec spokojnie dzialam, są efekty, mizerne, ale cos ruszylo. Swoja droga, jedna strona szybko złapala duza ilosc strona zaindeksowanych, a drugą trzeba na sile pchac :D czas, czas, czas, którego ciagle mało :) nie no trzeba sie przyzwyczaic... chociaz wkurza to niemilosiernie ;P

• 6 miesięcy temu...

No cóż. Nabawiłem się podobnej kaszany, tylko że ja jeszcze na dodatek ową podstronę z atrybutem noindex przez dlugi czas dosyc ostro linkowalem. Teraz pytanie - czy moze usunac czesc z tej duzej puli linkow skierowanych na ta podstrone, czy moze po zdjeciu tego tagu linkowac tak jak linkowalem i nie przejmowac sie niczym? W sumie juz od ponad tygodnia wszystko stoi i nie chce mi tych podstron zaindeksowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności