Skocz do zawartości

[qlweb] tajemnicza kolumna w bazie

Dose

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

tabela 'katalog' w qlwebie ma takie pole o nazwie: 'wyswietlen'. Można się domyśleć, że chodzi o ilość wyswietlen danego rekordu na stronie, niemniej jednak ta funkcja nie działa bo (jak sprawdziłem na kilku qlwebach) zawsze ma wartosc '0'.

Czy ktos z was spotkał się z działaniem tej funkcji, a może próbował ja uruchomić?

Bo w sumie to po cos została stworzona...

pzdr

co by tu wstawić...

To pole jest inkrementowane, w pliku site_info.php jest odpowiednie zapytanie. Wniosek: pole jest używane ;) Sprawdziłem u siebie, niektóre rekordy mają tam wartość >0. A czy gdzieś to jest wyświetlane? Chyba nie :)

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

To pole jest inkrementowane, w pliku site_info.php jest odpowiednie zapytanie. Wniosek: pole jest używane :zeby: Sprawdziłem u siebie, niektóre rekordy mają tam wartość >0. A czy gdzieś to jest wyświetlane? Chyba nie :piwo:

no właśnie, u mnie w 'zwyklych qlwebach' tego nie ma. Sprawdziłem, że np w wersji by jachu jest. Czyli zrobić by to można - trzeba by sie troche pobawic

co by tu wstawić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności