Skocz do zawartości

nowy systemik badania pozycji stron w internecie

kijan

Rekomendowane odpowiedzi

Schludnie wygląda co niestety nie przekłada się na fukcjonalność - troszkę jednak ograniczona.

Lay się rozjezdza pod FF (Linux).

Pozdrówki

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Jak dla mnie to jest kolejny serwis klasykopia Dmoz'a - kompletnie nic nowego nie Wykodowałeś :piwo:

W dziale narzędzia pasuje tak jak śrubokręt i taką funkcjonalnością Twoj serwis sie cechuje :zeby:

Do tego wielka reklama bielizny też nie pozostawia wątpliwości, że jest to serwis zrobiony na szybko bez większych starań nałożonych na jego funkcjonalność pod kontem przydatności dla SEO.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Obiecuję się poprawić

i dwa posty pod soba :piwo:

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Jak dla mnie to jest kolejny serwis klasykopia Dmoz'a - kompletnie nic nowego nie Wykodowałeś :D

W dziale narzędzia pasuje tak jak śrubokręt i taką funkcjonalnością Twoj serwis sie cechuje B)

Do tego wielka reklama bielizny też nie pozostawia wątpliwości, że jest to serwis zrobiony na szybko bez większych starań nałożonych na jego funkcjonalność pod kontem przydatności dla SEO.

co do rekalmy to bym się spierał, gdyż w aktualnej wersji przewidziałem na tego typu banery już pozycję tak jak widać na załączonym obrazku. Nie wiem dlaczego mówisz o kopi dmoz.org, gdyż wydawało mi się iż dmoz jest katalogiem (ale może mi się tylko wydawało). Sądziłem, iż systemik Wam przypadnie do gustu szczególnie, że to dopiero początki, każdy musi stawiać małe kroki, aby potem móc stawiać większe, nie od razu Rzym zbudowano.

Profesjonalne narzędzie dla pozycjonerów SEO TOOLS online

https://twojapozycja.pl

No to jak budujesz, to zacznij od fundamentów, czyli co jest czym w tym biznesie. Zrobiłeś coś i chcesz koniecznie, żeby Cię pochwalić. A nie za bardzo jest za co. Nadal pod link popularity masz sprawdzanie site, a Twój komentarz świadczy tym, że nie bardzo orientujesz sie w temacie. Małymi krokami powiadasz? To zrób ten drugi mały krok.

Eksperyment Discover.pl

No właśnie cały czas jest mowa o tym, że jest to sprawdzane w miejscu przeznaczonym na link popularity.

Nie wiem dlaczego mówisz o kopi dmoz.org, gdyż wydawało mi się iż dmoz jest katalogiem (ale może mi się tylko wydawało).
Użyłem przenośni której jak widać nie Zrozumiałeś wiec już Ci tłumaczę. Kopia dmoza to kolejny serwis o wątpliwej wartości gdyż jak sama nazwa sugeruje jest powieleniem czegoś już istniejącego co dokładnie właśnie robisz. Stron -serwisów dostarczających tego typu lakonicznych informacji jak Twój jest cała masa. Co wyróżnia Twoją to ładny design i wielki tematycznie niezwiązany bilbord banner B)

Wiec nie oczekuj za to wielkich pochwał no chyba, że ze strony klakierów :D

Albo inaczej... Sam napisz za co uważasz, że należą Ci się pochwały i co wyróżnia Twoj produkt od innych niezliczonych tego typu serwisów.

Zrób np. coś takiego jak porównywanie wyników i ich graficzna prezentacja -> rozwijając myśl

- wpisujemy interesującą nas w pozycjonowaniu frazę

- następnie system pobiera np. pierwsze 10 wyników z SERP google na tą frazę

- i dla tych 10 domen - adresów pobiera back linki itd, ilość wystąpień frazy w treści strony w jakich znacznikach itd. i prezentuje dane w formie graficznej. Dzięki temu uzyskamy dosyć czytelne porównania tych site...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie wiem dlaczego mówisz o kopi dmoz.org, gdyż wydawało mi się iż dmoz jest katalogiem (ale może mi się tylko wydawało).
Użyłem przenośni której jak widać nie Zrozumiałeś wiec już Ci tłumaczę. Kopia dmoza to kolejny serwis o wątpliwej wartości gdyż jak sama nazwa sugeruje jest powieleniem czegoś już istniejącego co dokładnie właśnie robisz. Stron -serwisów dostarczających tego typu lakonicznych informacji jak Twój jest cała masa. Co wyróżnia Twoją to ładny design i wielki tematycznie niezwiązany bilbord banner :P

Wiec nie oczekuj za to wielkich pochwał no chyba, że ze strony klakierów :D

Albo inaczej... Sam napisz za co uważasz, że należą Ci się pochwały i co wyróżnia Twoj produkt od innych niezliczonych tego typu serwisów.

Zrób np. coś takiego jak porównywanie wyników i ich graficzna prezentacja -> rozwijając myśl

- wpisujemy interesującą nas w pozycjonowaniu frazę

- następnie system pobiera np. pierwsze 10 wyników z SERP google na tą frazę

- i dla tych 10 domen - adresów pobiera back linki itd, ilość wystąpień frazy w treści strony w jakich znacznikach itd. i prezentuje dane w formie graficznej. Dzięki temu uzyskamy dosyć czytelne porównania tych site...

Dzięki za uwagi.

Co do tego dlaczego uważam że mój system jest fajny, to dlatego że dbam o niego i zaczynam rozwijać. Reaguje na prośby użytkowników dotyczących ich potrzeb. Co do pochwał, to moim zdaniem ewentualnie mogą mi się należeć za kilka miesięcy jeśli ludzie którzy pozycjonowaniem zajmują się na codzień powiedzą, że warto z mojego systemu korzystać.

Co do Twojej propozycji porównywania wyników, to ciekawa koncepcja. Dzięki.

Reagujesz na prosby uzytkownikow, ciekawe. Popraw to co wyzej inni napisali i bedzie ok, bo stronka zapowiada sie fajnie.

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

• 2 tygodnie później...
Przydałoby się na liście dodawania słów kluczowych dodać kombinację Google PL + Onet - w tej chwili dodaję te same słowa 2x. Obsługą netsprinta też bym nie pogardził ;)

Dzięki za info, zapisane i sądzę, że niedługo będzie taka opcją wraz z nową wyszukiwarką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności