Skocz do zawartości

template monster

wojtek_c

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar zamówić nową stronę dla mojej firmy. To co sam zrobiłem już na dzisiejsze czasy nie wystarcza.

Nie wiem, czy powinienem zamówić pisanie strony od nowa, czy kupić szablon - np. na Template Monster - i dać go do przeróbki.

Teraz pytanie do kogoś kto korzystał z szablonów: czy pozycjonowanie takiej strony 'z szablonu' jest trudniejsze? Tzn. jaki tam jest kod - walidować się pewnie nie będzie ;-) ale czy jest tam taki bałagan, że nie da się jej porządnie zoptymalizować? Będę szukał strony raczej html + banner we fleszu, a nie cała strona flash.

Pozdrawiam serdecznie

Aranżacje i architektura wnętrz - zadbaj o swoje wnętrze.

TM to tylko szablony graficzne z podstawowym kodem. Często ten kod jest jeszcze pisany w html (aktualnie standard to xhtml ale to nie ma szczególnego znaczenia w pozycjonowaniu). Jakie treści wstawisz, jak nazwiesz pliki stron, jak ustawisz sekcję META, jakie dasz linki wewnętrzne - to wszystko zależy od Ciebie. Jeżeli zrobisz to dobrze to nie ma przeciwwskazań do pozycjonowania witryn z TM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności