Skocz do zawartości

czy mozna u kogos spowodowac bana?

stoq

Rekomendowane odpowiedzi

moze i bym milczal ale wole dostac bana teraz niz dojsc do ok kwoty wyplaty i wtedy dostac bana. dziwie sie ze nie wprowadza poprostu jakiegos limitu klikow przez jednego uzytwoknika. w koncu sa ludzie ktorzy przynosza na tym programie spore korzysci wszystkim trzem stronom

czym są funkcje trygonometryczne i jak ich używać?

jakimi prawami rządzi się geometria na płaszczyźnie i w przestrzeni?

jak zruzumieć wielomiany i rozwiązywać zadania w ich zakresie?

Próbowałeś się odwołać?

od kiedy to w GA można się odwoływać od wyroków? Czytam to forum już dość długo i choć wprawdzie niektórzy otrzymywali takie rady to nikomu się nie udało. Sam się kiedyś próbowałem odwołać i bezskutecznie,a bana miałem niesprawiedliwego w mojej pełnie obiektywnej opinii. Jedynym rozwiązaniem po banie okazuje się przeprowadzka, bądź konto firmowe, jeżeli wcześniej było prywatne. :D

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Próbowałeś się odwołać?

od kiedy to w GA można się odwoływać od wyroków? Czytam to forum już dość długo i choć wprawdzie niektórzy otrzymywali takie rady to nikomu się nie udało. Sam się kiedyś próbowałem odwołać i bezskutecznie,a bana miałem niesprawiedliwego w mojej pełnie obiektywnej opinii. Jedynym rozwiązaniem po banie okazuje się przeprowadzka, bądź konto firmowe, jeżeli wcześniej było prywatne. :)

hmm no a imie i nazwisko tez zmienic ??? :D

Próbowałeś się odwołać?

Jedynym rozwiązaniem po banie okazuje się przeprowadzka, bądź konto firmowe, jeżeli wcześniej było prywatne. ;)

hmm no a imie i nazwisko tez zmienic ??? ;)

nie trzeba, nie jednemu psu na imię Burek.

od kiedy to w GA można się odwoływać od wyroków? Czytam to forum już dość długo i choć wprawdzie niektórzy otrzymywali takie rady to nikomu się nie udało.

Widać czytasz za krótko;-) Udało się komuś.

no to pozostaje mi tylko pogratulować :P

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

oto mail ktory otrzymalem od googli:

"Witamy,

Dziękujemy za informacje o kliknięciach Państwa reklam. Doceniamy Państwa uczciwość i starania mające na celu uniknięcie takich kliknięć w przyszłości. "

jak widac wyroki google sa do unikniecia...

oto mail ktory otrzymalem od googli:

"Witamy,

Dziękujemy za informacje o kliknięciach Państwa reklam. Doceniamy Państwa uczciwość i starania mające na celu uniknięcie takich kliknięć w przyszłości. "

jak widac wyroki google sa do unikniecia...

Znajomy miał podobny problem jakiś czas temu, dostał podobną wiadomość i po paru dniach zablokowali mu konto

Na nic były dalsze tłumaczenia, naszczeście na koncie nie miał wiele po ostatniej wypłacie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności