Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z oszustwem?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
w zamknietym granie daj nagranko ;).

Heh jeszcze jak miałem 20 lat ;) - nadal mam 20 lat :P jeszcze. To miałem malucha i wytargali mi radio za 100 zl, nie zgłaszałem tego - lecz ku mojemu pechowi bo tak to okresle - złodzieja złapali gdzies na innym autku i zrobili mu rewizje - wiec wskazał mojego kaszlaczka :P.

O pech :) to był najwiekszy pech - bo w sumie kazdy by sie cieszył ze zlapali złodzieja ktory mu wytargal audio z auta. Lecz na sprawe poza miasto (200km) jezdzilem 4-5 razy przez 3 lata :). No i :) dostalem zwrotu 170 zl za radio i szybe - choć heh nie dostałem bo z tym moglem isc dopiero do komornika jak gośc wyjdzie po 3 latach :).

Tak wiec nie zawsze zgloszenie to super rozwiazanie - ja nie zglaszalem sami znalezli i tylko klopot był :).

Postaraj sie najpierw zalatwic to tel.

MACKU z uwagi ze gosc do afraela sms pisze i wlaczyl poczte to jednak postanowilem zadzownic i sie nagrać :) - mysle ze odczyta wiadomosc i mu ten usmiech z nagrania na poczcie zejdzie. Co za kut... walony !. A moze koledzy akcje typu jak MMP topa ukradli i gosciowi ludzie z tego forum zabrali traffic w 30 min - ja mam 8mb :) dopisywac sie kto jakie ma to zaraz napisze bota do sciagania transferu

hehe ja bardzo chetnie ;D a transfer w sumie nie ograniczony ;D

pozdro

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Witam

Wiem ze wielu powie ze tak nie można, ale jak sprawa się nie rozwiąże polubownie to ja załatwię ją po swojemu. Jakoś takoś ;) skuteczność mojej metody oceniam na 100 %.

Jedyny minus ze dopiero po 10 września będzie można zrealizować moja metodę.

Dlaczego 10 września bo moi znajomi z Gdańska sa właśnie w Łebie gdzie stoją na bramce w Mozarcie do 10 go. Bastuś jak mówi na niego pieszczotliwie mamusia powiedział tylko zadzwoń po 10-tym załatwimy.

Kob22 Prawnik już podał kwotę, którą wpłaciłem, tak więc niech będzie tyle. Myślę natomiast, że przy okazji jeśli mi zwróci to i tym, których oszukał - dwóch bodajże się zgłosiło w tym temacie. Oby to była nauczka :)

Ay, caramba!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności