Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z oszustwem?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

#Fujara - odezwę się do Ciebie ok. 1:00 - bo teraz idę odsypiać

@Pawka

Pawka = Hanna etc.?

- Sam masz parę loginów na WH (;

200$us nie było ~120us$ - poczym dostałeś dane... - i nic nie zgineło z tego.

A stronke muza - przypominasz?

Muza.waw.pl ?

https://ofertownia.pl/komputery/k94,3449,sp...az_strone_o_pr4 - zobacz sobie - To chyba pomyliłeś kogoś ze mną - bo Luzik - nic niewiem o takim czymś.

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co prawda nie miałem nigdy nic wspólnego z Hoduniem, ale ilość pokrzywdzonych osob i styl w jaim to robił nie zasługuje na to, żeby teraz pozwolić mu wszystko oddać i rozgrzeszyć. Wg mnie trzeba sprawę dociągnąć do momentu poniesienia przez niego wszystkich konsekwencji prawnych i finansowych.

Kilkunastoletni gnojek z takim "portfolio"...

jak czytam takie rzeczy to przypomina mi się sprawa "hostingu" SYNC (czy jakoś tak)...

z 5 lat temu też jeden gość (jednoosobowa firma) zrobił mnie na 250, mial oddac jak sie sytuacja poprawi w jego firmie, no i... do dziś sie poprawia :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Niech odda 2 razy tyle co ukradł, będzie miał nauczkę a to i tak dużo lepsze niż gdyby o tym się dowiedział US i policja.

Ciekawi mnie liczba poszkodowanych... tyle osób się przyznało w tym temacie a to przecież może być ułamek procenta bo ile osób przeczytało ten topic? ile osób doczytało, że chodzi o hoduń, ile osób w ogóle poznało jego prawdziwe dane przy oszustwach [podanie własnych danych to chyba ostateczność].

Czekamy na kontakt Panów Hoduń z nami. Powoli kończy się cierpliwość, za równo moja jak i prawnika. Dlatego też z pewnością długo nie wytrzymamy i podejmiemy jakieś kroki... Na razie dajemy im szansę na naprawienie błędów - jeśli dobrowolnie nie skorzystają, wykorzystamy wszystkie możliwe środki prawne.

Ay, caramba!

Ok Macieju bo widze że temat gaśnie.

A gośc jak obiecał załatwić sprawe polubownie tak milczy.

Jak możesz podeślij mi screen, skan czy fotke przelewu z numerem konta bankowego i danymi na które poszedł przelew.

admin@szook.pl a ja już to przesle w odpowiednie miejsce.

Macieju możesz jak chcesz się pozbyć problemu zrobić cesje praw do domeny zakupionej na firme Szook jak odzyskam kase to ci wyśle.

Gośc olał sprawe a miał szanse.

Mysle ze warto tez aby poszkodowani zgłosili wspolnie na policje wyłudzenie.

Uff, przeczytałem wszystko (twardziel jestem ;) ).

Zamiast komentarza wstawię cytat:

... ilość pokrzywdzonych osob i styl w jaim to robił nie zasługuje na to, żeby teraz pozwolić mu wszystko oddać i rozgrzeszyć. Wg mnie trzeba sprawę dociągnąć do momentu poniesienia przez niego wszystkich konsekwencji prawnych i finansowych.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

To co robi ten koleś jest niesamowite. Trzeba być bezczelnym do granic możliwości.

Na przyszłość proponuję zrobić wzory pism np. o zawiadomieniu o popełnieniu przestepstwa, oficjalne wezwanie do zapłaty i przykleić gdzieś na forum.

Pozorna anonimowość w sieci niestety prowokuje takie sytuacje zwłaszcza u małolatów. IMHO trzeba takie zachowanie bezwzględnie tępić.

Kila dokladie tez tak uwazam. Mial szanse cos z tym zrobić.

Uwaza ludzi ktorych wydymał za glupszych niz on sam.

Czekam na info od Macka i innych co mu przelali to moze choc raz sie przekona ze nie zawsze kant na suchu uchodzi.

A ja nie Bartek(Afrael) ktoremu moze na meila glodne kawalki słać.

Nie bede wklejał meila jakiego wyslal - chcial chyba afraela wystraszyć :) - to czekam jeszcze ja na takiego meila :) jak taki super madry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności