Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z oszustwem?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ojj kolego :) Mam Twoje smsy mam wszystkie zacytować? Typu "zaraz załatwimy wszystko" i 7h później "Będe wieczorem" ? Żadnego o numer konta. To po pierwsze. Po drugie, coś zmieniasz opcje. 1 opcja - przelew. 2 opcja - cesja. A teraz znowu przelew?

Ay, caramba!

Panie Hoduń,

a moze trzeba bylo troszke pomyslec i np pojsc do kawiarenki internetowej i napisac jakies info na PW Maciejowi lub tez wyslac maila?

Powiedzmy sobie szczerze, myslal Pan ze sie Panu upiecze.

pozdro

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Panie Hoduń,

a moze trzeba bylo troszke pomyslec i np pojsc do kawiarenki internetowej i napisac jakies info na PW Maciejowi lub tez wyslac maila?

Powiedzmy sobie szczerze, myslal Pan ze sie Panu upiecze.

pozdro

Gdybym myśłał że się upiecze - bym nie udzielał się tutaj w tym temacie.

Bym zlał, i w du**e miał.

Kasę i tak zwrócę - nie patrząć na późniejsze konsekwencje..

#Maciej podaj na PW

@Maciej - zmieniłem zdanie bo StereGierki.pl - przynosi spory ruch, i dochody trochę..

Że co!?!? Jak mogłeś zmienić zdanie, już PO sprzedaży, PO wpłacie pieniędzy i PO miesiącu!? I to jeszcze w taki sposób mi to oznajmiasz... Ojj, życzę Ci powodzenia w dalszych interesach, skoro tak traktujesz swoich współpracowników...

Edit:

A nr konta poszedł 3 min temu.

Ay, caramba!

Ojj, życzę Ci powodzenia w dalszych interesach, skoro tak traktujesz swoich współpracowników...
Jakich interesach? Chyba oszustwach?
to może Ci odpuszczą
Może jeszcze pogłaskać? Niech oszukuje kolejnych i liczy na to że im się nie będzie chciało walczyć o swoje?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Irku, nie krzycz po mnie bo jestem po tej samej stronie i mam to samo zdanie co Ty. :) . Mówię tylko, że każdy (?) ma szansę na zmianę postępowań.

Co do kolegi Hodunia - pod tym nazwiskiem już nie radzę nawet próbować legalnie działać w sieci. Wbrew pozorom internet pamięta takie rzeczy i z pewnością tą także zapamięta.

Ay, caramba!

Irku, nie krzycz po mnie bo jestem po tej samej stronie i mam to samo zdanie co Ty.
Z tego co czytam, po odzyskaniu pieniędzy uznajesz sprawę za załatwioną? Jeżeli tak to mamy jednak inne zdanie na ten temat.
Mówię tylko, że każdy (?) ma szansę na zmianę postępowań.
Nie wydaje mi się żebyś był pierwszą osobą domagającą się zwrotu pieniędzy. Pomimo tego hudoń nie pomyślał o zmianie swoich zachowań. Tu jest potrzebna "kuracja wstrząsowa".

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Z tego co czytam, po odzyskaniu pieniędzy uznajesz sprawę za załatwioną? Jeżeli tak to mamy jednak inne zdanie na ten temat.

Zacytuj gdzie tak jednoznacznie napisałem. Po1. wysłałem całą dokumentację do Szooka. Po2. zainwestowałem w cmsa i grafikę do obsługi serwisu starych gierk ok 1 000 zł - myślisz, że zwrot 250 zł mi to wynagrodzi? Po3. nie sądzę, aby nawet oddanie 200% kwoty rozwiązywało sprawę - osoba nie dojrzała nie powinna brać się za poważne sprawy. Po4. Nawet jeśli odda wszystko co komu jest winien, nie uważam żeby był "czysty" - np. z uwagi na stres, stratę czasy, stratę pieniędzy na telefony itp. Nauczka tak czy siak się mu należy.

Ay, caramba!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności