Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z oszustwem?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

A moze wypozycjonowac ten temat pod jakas fraza?

Ja osobscie czasami szukam jakis informacji o ludziach z ktorymi robie jakies interesy(kupuje) w google po nickach, nazwisku itp. :D

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

`G - Zamierzałem stworzyć osobną podstronę na staregierki.pl z info o tym, z przyczyn technicznych... nie będę mógł tego zrobić. Zamierzam natomiast stworzyć takową w serwisie staregierki.info (pod taką w styczniu planuje uruchomić serwis, skoro już zainwestowałem w cmsa i grafikę, trzeba uruchomić). Także na blogu starych gierek, który opublikuje za kilka dni umieszcze stosowny, obszerny wpis. Zamierzam umieścić w Google pod nazwiskiem Hoduń te podstrony.

Ay, caramba!

`G - Zamierzałem stworzyć osobną podstronę na staregierki.pl z info o tym, z przyczyn technicznych... nie będę mógł tego zrobić. Zamierzam natomiast stworzyć takową w serwisie staregierki.info (pod taką w styczniu planuje uruchomić serwis, skoro już zainwestowałem w cmsa i grafikę, trzeba uruchomić). Także na blogu starych gierek, który opublikuje za kilka dni umieszcze stosowny, obszerny wpis. Zamierzam umieścić w Google pod nazwiskiem Hoduń te podstrony.

Jak najbardziej takie dzialania popieram, oby tak dalej.

//edit:

nie ten post zacytowalem, sorry :D

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

hmm - jakby mi coś nie pasowało wziąłbym nałożył z 100k linków filtra by dostało heh
Widać po tym jak pozycjonujesz strony że w Google potrafisz "zrobić wszystko" :D

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Hoduń dalej ma dobry humor, wygląda na to że mu sie upiecze cała ta sytuacja.

Teraz inni mogą też tak kantować, jeżeli im nie wyjdzie to oddadzą kasę i będzie po sprawie ;/

@Patro

- W jaki sposób Ty wnioskujesz że mam dobry humor?

- Czy ktoś na tym forum powiedział że "upiecze mi się" - chyba z tego co przeczytałem narazie Ty tak uważasz..

~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności