Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z oszustwem?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@Maciej - ja tu nie mówię o stronach etc.. Ale tak jak wcześniej pisałeś o jakieś podstronie.

A co za roznica czy to jest strona, czy podstrona?

Wytlumaczysz mi?

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Patro - ja nic nikomu nie darowałem. Napisałem już, że zwrot 250 zł nic nie załatwia. Nadal czuje się oszukany - miałem dostać domenę, dostałem po miesiącu tą kwotę (w zasadzie nawet i mniej, bo jeszcze koszta telefonów itp.).

Hoduń - Możesz sobie wybrać nawet i podstronę... Nie widzę większej różnicy.

Ay, caramba!

Hodun, ja sie nie platam. Troszke mnie rozsmieszylo to co napisales :D "załatwię filtra" :)

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

~Maciej a co do szukania oszukanych - wątpie w to że tak owych znajdziesz...
np. "Jaką masz czelność oszukać mnie i oszukiwać później innych na moim forum?

Pan Hoduń to znany [ nierzetelny partner ] i odradzam robić z nim interesy."

https://www.di.pl/index.php?showtopic=3185&...ost&p=17953

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Dodatkowo Fujara i bodajże dwóch innych, którzy w tym temacie się wpisywali, że zostali oszukani przez Ciebie - nie mam teraz czasu szukać ich nicków. Z pewnością chwile czasu, kilka tematów na różnych forach i pewnie znaleźliby się kolejni.

P.S.

Di.pl? Pierwsze słyszę :D

Ay, caramba!

Dobra wypowiem na tym forum się ostatni raz.

Bo dalej już nie będzie tego tematu "przeciągać.

Więc przechodzę do rzeczy.

Na początku Na początku chciałbym przeprosić osoby które w wyniku mojego działania ucierpiały głównie mam tutaj na myśli Macieja i Fujarę (Fujara napisałem Ci PW - mam nadzieję że odpiszez.)

- Z Pawką - będe musiał jeszcze pare spraw wyjaśnić - bo niewiem do końca o co chodzi. (Wiem jedynie że kupił odemnie konto AdSense) - w celu wyjaśnienia sytuacji prosiłbym Cię o kontakt Telefoniczny lub GG. (505-868-579).

W dalszej części, chciałbym przeprosić wszystkich użytkowników którzy są "oburzeni" zaistniałą sytuacją - nie dziwię się.

Wiem, wiem - w najlepszym znaczeniu słowa i tak będę miał przechlapane - cuż należy mi się to co należy.

Fujara - jutro masz kasę na koncie.

Odpuszczam sobie z interesami, i biorę się za własne projekty.. - tak będzie najlepiej.

Róbcie jak uważacie, na co zasłużyłem..

Wrazie jakichkolwiek wątpliwości :

Kontakt:

Kom: 505-868-579 (prywatnych nie odbieram)

GG: 8951241.

Pozdrawiam,

I jeszcze raz przepraszam za zainstniałą sytuację.

Z Poważaniem

Michell H.

w celu wyjaśnienia sytuacji prosiłbym Cię o kontakt Telefoniczny lub GG. (505-868-579).

[...]

Kom: 505-868-579 (prywatnych nie odbieram)

GG: 8951241.

Rozumiem, że koszty rozmów również pokrywasz. Masz jeszcze czelność pisać, że nie odbierasz prywatnych? Może nie odbierasz też takich co maja w numerze cyfrę 3 etc. Ciągle prosisz o kontakt każda osobę po kilka razy... bo format był, bo coś innego. Skup się w końcu może i sobie zapisz dane tych osób na kartce etc. Chyba Tobie powinno zależeć najbardziej na załatwieniu sprawy. Tymczasem Twoje postępowanie jest strasznie irytujące. Najbardziej w całej sytuacji rozśmieszył mnie tytuł przelewu. Jest po prostu żałosny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności