Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z oszustwem?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie no ludzie na co wy czekacie, przecież gość was ciągle roluje jak chcę i jeszcze robi sobie jakieś jaja na tym forum. Komu tu powinno zależeć na kontakcie jemu, czy wam, to on będzie miał sprawę karną, a nie wy. W ząbkach tą kasę powinien przynieść i jeszcze błagać, by go nie podkablować. Zgłosić gówniarza na policje!!!

IMHO Maciej, fujara i cała reszta nieświadomie krzywdzicie przyszłych poszkodowanych.

Jeżeli teraz go zgłosicie to duże prawdopodobieństwo, że już nigdy tak nie zrobi. Jeśli nic nie zdziałacie to nawet jeżeli teraz wyjdzie na prostą to za rok, czy kiedyś tam nie będzie mieć oporów żeby oszukać kogoś ponownie, bo "skoro mi się wtedy tylu udało wyr*chać to i tym razem powinno być ok".

Naprawdę zastanówcie się bo tak to udupicie jednego winnego. Nie mówię tego żeby chłopaka koniecznie skrzywdzić, ale wydaje mi się, że to jest najlepsze rozwiązanie.

@Gostek - kto Cię w bambuko zrobił..

Nie Ty...gość, ktoremu zapłąciłem za umieszczenie banera, a ten zamiast go umieścić, przerobił go na swojego :unsure:

Ale admin fora.pl juz mu konto ciachnał haha (warez):P

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Przypadkiem znalazłem się w temacie..

Do do US to wystarczy kilka anonimowych donosów i skutkuje.. Polecam spróbować.

Nawet na Allegro są cwaniaczki. W ostatnich 2 miesiącach 2 się znalazło.

Może ktoś jest z okolic Suwałk i zna Pawła Stępkowskiego z Małej Huty ?

Dane z Banku może wyciagnąc tylko prokuraot i to w postępowaniu w sprawie lub rpzeciwko. Inaczej nie masz szans.

Komornik jeszcze ma szbszy dostęp niż prokurator i inni bo ma swój dostęp do bazy danych

musi mieć nakaz i wyrok sądu o wszętym postępowaniu. inaczej można dochodzić swoich praw jeśli dowiedział się o danych z "lewego" źródełka.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A mowilem, zeby nie wierzyc w jego poprawe, koles jest jaki jest i nie ma zamiaru sie zmienic, oczywiscie jezeli to prawada co mowi kob22. Taki to tylko sie nauczy jak dostanie mocno po du**e, ale jak widac jego dziecinne tlumaczenie skutkuje.

POzdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności