Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z oszustwem?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Na początek przedstawię się: Tomek, spod Warszawy. Zajmuję się domenami, ale ponieważ miałem ubijać interes z hoduń 'em to znalazłem się także na tym forum.

Powiem szczerze, że dziwi mnie to, że mu odpuściliście. Gnojek nadal oszukuje i oszukiwać będzie. Chyba się nie dziwicie skoro uszło mu na sucho, skoro jedyne co musiał zrobić to oddać poszkodowanemu kasę

Przytoczę mój post na di.pl:

Przeczytalem caly temat i się nie dziwie, że nadal działa. "Popluli się" na optymalizacji, koles oddał kasę i sprawa ucichła. Dla tego hoduńa to przecież idealny deal... Jak się zrobi dym to zwróci pieniądze, a reszta (czyli pewnie z 95% oszukanych) kasy dla Niego... Nie bronię go, ale "podziwiam" za zdolności przestępcze.
Nie obrażajcie się, ale jak się powiedziało A, to trzeba powiedzieć B.

Dobra kończę, bo mnie zablokujecie po 1szym poście :-).

pozdrawiam całą optymalizację.com i życzę więcej wytrwałości

TN

BTW. Ustaliliście już numer domowy gościa?

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam - pieniazki wszystkim zostały zwrócone. - jeśli jest ktoś jeszcze poszkodowany przezemnie - proszę o kontakt.

Ten koleś jest niemożliwy!

Nikomu nigdy nie odddał wyłudzonych pieniędzy!!!Zapamiętajcie to sobie,że to jest typ człowieka co będzie ci w żywe oczy kłamał.

Liczy na to,że jak co jakiś czas napisze na forum,że oddał pieniądze i,że (wszsytkich przeprasza i się dogadał)To śmieje sie nam wszystkim prosto w twarz i pokazuje swoim kumplom i rodzince z jakim frajerami ma doczynienia.Jeszcze będę rozwijał wątek ,bo też zostałem przez niego oszukany.Na razie czytam i na bierząco piszę.

Zostałem oszukany przez hodunia pod koniec lipca 07.Do teraz kasy nie oddał, choć obiecuje to już od dawna.

Podszył sie pod sprzedawcę na allegro i napisał do mnie z fałszywego nr gg.podał nr konta kolesia, z którym wczesniej zagadał, czy by mu nie użyczył konta do wpłaty, bo on nie ma konta w tym banku z którego kupujący chce wysłać pieniądze.A jemu zależy,żeby pieniądze wpłynęły jak najszybciej.

Koleś się zgodził i na mieście umówili się na odbiór pieniędzy.

Po więcej szczegółów prosze pisać do mnie. Nie chce sie tu za bardzo odkrywać z informacjami jakie posiadam. Hoduń oczywiście czyta to forum i obserwuje kolej rzeczy, dlatego uczulam was na to co piszecie. Proponuję pisać do mnie,ja dysponuję jego danymi, mam namiary na matkę (ale kontakt z nią nie skutkuje). Wszystkich oszukanych proszę o konakt. Zebrałem już kilku chętnych do założenia mu sprawy.

Ja już swoją zgłosiłem na policję i był na przesłuchaniu. Mam wystarczające dowody, aby odpowiedział za oszustwo. Ale proponuję zebrać jak najwięcej oszukanych i zgłosić wielokrotne popełnienie przestępstwa internetowego. Jak już nadmieniłem kliku chętnych znalazłem i czekam na kolejne osoby oszukane przez niego.

Można bedzie podpiąc swoje zeznania pod moją sprawę i na podstawie decyzji sądowej dochodzić zwrotu swoich pieniędzy wraz z kosztami sprawy,odsetkami itp.Dojazdy na sprawę w charakterze świadka(w przeciwieństwie do oskarżonego) są zwracane przez sąd ,tylko trzeba mieć bilet(może to być bilet na express),za paliwo chyba też zwracają,dlatego koszty sprawy nie są wcale duże. Dlatego czekam na kolejne osoby chętne do udupienia notorycznego oszusta.

Michell Hodun probowal mnie oszukac, ja juz zbieralem sie jechac do Gdanska na Wybrzeze Powstancow, ale w koncu on sie przestraszyl i zdecydowal mnie zwrocic kase. Natomiast 23.06, czyli 2 tygodnie temu zostalem oszukany przez innego Pana z forum wh. Tranzakcja dotyczyla sprzedazy strony lozik.pl, zrobilem przelew na 115 zl. na konto xxx. Uzytkownik z loginem destroy. Gosc mnie odpisal ze 3 razyze kasa nie dotarla, ze bardzo prosi mnie sprawdzic w banku czy przelew wyszedl. Po czym poprostu zniknal.

Pavka ten od lozika pisał mi czy się z nim linkiem nie wymienie :) wchodzę na strone a tam nad reklamami google napisane "Kliknij by wygrać" :) także widać odrazu, że to troll

Jeśli macie adresy i nazwiska takich osobników to mogę sprawdzić ich nr. tel domowego ;) rozmowa z rodzicami napewno pomoże bo zazwyczaj to młodzi ludzie (ten od lozika ma np. 18 lat )

podobne_firmy_468x60.jpg

Mam namiary na kolesia i namiary na matkę, ale kontakt z matką niewiele daje. Mogę podać namiary proszę pisać do mnie w tej sprawie. Szukam innych chętnych aby ud****ć kolesia. Oszukanych itp.Mam juz kilku chętnych,zdecydowanych.Ja sam sprawę oddałem już policji i gówniarz był już wzywany w tej sprawie.

Ale jak już wcześniej pisałem nie ma co publicznie na tym forum o tym rozmawiać,bo hoduń to wszystko obserwuje,tylko co jakiś czas pisze ściemy w stylu"wszytkie pieniądze zostały już zwrócone..."Nie wierzcie w ani jedno jego słowo!!!

ARES, żeby było zabawnej xxx

jeszcze ze mną zaciekle się targował, a w końcu narzekal, że za tanio sprzedaje.

Potem bardzo czule poprosil żeby dodalem do umowionej kwoty 100 zl. z 20 , bo jemu na książke brakuje.

(mialem wtedy na koncie z 116 zl. - tyle jemu przelalem)

[ nierzetelni partnerzy ] - jak można zobaczyć na tym przykladzie - wynajdują co raz to nowsze sposoby.

Co nie zmienia faktu że sa zlodziejami.

O w mordę, [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] będzie chronił przed innymi złodziejami ;)

Nie mogę się doczekać :ph34r:

bedziemy mieli swojego polskiego François Eugene Vidocq'a :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności