Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z oszustwem?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@Na poważnie piszę - postanowiłem się zmienić - i pomagać ludzią oszukanym - czy to złe, niektóre "tajmeniki" działania dobrze znam - co pomoże

W "wychwyceniu" takiej osoby.

kotek500.jpg

No nie mogę :ph34r: Ładnie to tak wykorzystywać z premedytacją ludzką litość?

O Jezu co tutaj się dzieje ..... jak to wszystko czytam to normalnie laptop mi się kruszy :/

Fujara mam nadzieje, że podpisałeś gwarancje w przeciwieństwie do mnie :ph34r:

Lustra magazynowe - Firma "Szymkowiak" - lustra przemyslowe

sklep-nurkowy.png

Pogromca złodziei uruchomił stronkę do walki z nimi. Tak się składa że w tym samym czasie kiedy to się "zmieniał na lepsze" i z tą myślą rejestrował domenę Killers.pl (2007.09.01) próbował też robić przekręty z domenami (02 wrz 2007) https://www.di.pl/index.php?showtopic=4189&st=0

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Podziwiam Wasza cierpliwosć do tego gościa. Gdybym został przez niego oszukany, wsiadłbym w samochód i sie do niego przejechał. Nie przez strate paru złotych, ale za jego stosunek do tego co robi, przekręty i tupet.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Może. Pamiętaj że sam sobie na tą opinię zapracowałeś. Ja ufam że chcesz się zmienić ale musisz to jakoś udowodnić, nie mogą to być puste słowa. Puki co większość jest do Ciebie uprzedzona. Postaraj się to zmieniać.

Hmm może nawet postaraj się zmienić od oddania nam chociaż pieniędzy, które nam ukradłeś? Bo na moje konto NADAL nic nie wpłynęło...

Ay, caramba!

Trzeba to skończyć.

Rozmawiałem z pewnymi osobami jak rozwiązać taką sprawę. Zaraz założę drugi temat w którym prosiłbym Was o podanie mi wszystkich danych o Michellu Hoduniu czy jak mu tam (nicki na jakich forach etc). Prosiłbym tam też umieszczać kwoty i całe sytuacje na jakie Was oszukał.

Będzie się to wiązało również ze złożeniem zeznań na policji o popełnieniu przestępstwa. Z tego co się zorientowałem będzie kilka-naście osób więc nie będzie to już wykroczenie tylko przestępstwo. Piszcie jak Was oszukał i na ile.

Proszę osoby poszkodowane o wypowiadanie się w tym wątku: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=40490

Proszę też przesłać adres do tamtego topicu najlepiej na każde forum na którym mógł oszukiwać bądź Was oszukał. WebHelp i inne.

No hoduń, złodzieju, mam nadzieję, że będziesz za pół roku tam gdzie nie ma Internetu :P

Jakby cos było potrzebne do posunięcia sprawy (pisanie pozwów, pism, znalezienie jakiś informacji) to palę się do roboty i pomoge jak tylko mogę. Czekam na wiadomość.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności