Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z oszustwem?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
chyba się doczekał zapytaj go...

Znowu oddales kase ktora nie doszla przez blad popelniony w banku? :):D

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

@sparks - teraz ludzi pomyliłeś naprawdę.

BRDomen.rar(From 64.157.15.26)

www.mydir.eu/dir/br2.JPG

niby wgrane przez " United States Tampa Candidhosting Inc"

- niewiem (chyba miałbym byc idiotą żeby sam do siebie na hosting plików wrzucać i do tego jeszcze potem na Di pisać i niewiem co...)

pzdr.

Niestety błędnie oskarżacie

@"żeby udostępniły policji dowody na temat tego że to Ty napisałeś tą wiadomość." - twierdzisz że to ja napisałem - oj, oj oj - to jesteś w wielkim błędzie.. {niech Di.pl udostępni - chętnie się przekonam i zobaczę kto taki mądry) - A tego co powiedział że to hoduń (Tmi) - jeśli okarze się że to nie ja to inaczej bedę załatwiał

Ale DI nie będzie tego mnie udostępniać tylko prokuraturze. :) A swoim straszeniem śmieszysz już tutaj ludzi. To forum brane pod uwagę w rozprawie będzie jak najbardziej tym bardziej że pisząc niektóre PW sam oświadczyłeś że jesteś oszustem i dlatego proces i wymierzenie kary będzie szybkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności