Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z oszustwem?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

E szkoda prawników :) Afrael .

Dzownilem na ten drugi numer co dałeś - gosc powiedzial ze to pomylka on domeny nie sprzedawal.

:) Tak czy tak dojdzie sie a mi do gdanska w auto to kawalek.

Kuzde ale mnie zirytowalo kantowanie kogos z PIO. Zreszta PIO :) nie raz pokazalo ze gdy ktos kogos wali z PIO to inni pomagaja :).

Tak wiec afrael narazie wyluzuj z prawnikami. Gosc ma czas do 24 na zwrot kasy albo AUTH INFO. A pozniej pozna co to wirtualny swiat.

a JESZCZE CZYTA pio MENDA JEDNA.

Macku ;) masz juz po swojej stronie :lol: spora garstke IT bo nikt nie lubi kantow - my walczymy z soba w serpach ale w takich akcjach :D jestesmy z Tobą :).

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tata dodzwonił się drugi raz do 24h będziesz miał na mailu authinfo. :) Jak nie będize to tata powiedział że z przyjemnością się tym zajmie. :)

Ale się tata zgrzał :) powiedział nawet żeby nie czekać i już dać nauczkę tym chłopcom ale powiedziałem żeby poczekał to damy im ostatnią szansę. :)

Już nic nie róbcie. Poczekajmy 24h i jak coś to ojciec się tym zajmie. ;)

hmm Maciej, a skad koles z gdanska dokladnie jest?

Przyznam sie bez bicia ze jakies 2lata temu jak zaczynalem przygode z www to tez mnie jeden koles z webhelp oszukal i byl z przymorza, naszczescie byla to mala kwota to dalem sobie spokuj, a koles nie mial wiecej niz 15lat wtedy.

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

A moze skrzyknac ludzi z PiO co sa z Gdanka i zrobic ustawke na kolesia? :P

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności