Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z oszustwem?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie patrzylem ktora jest godzina tylko na date spojzalem moj blad mowiac o dzisaj mialem na mysli 19 grudzien, a ze bylo juz po polnocy jak spojzalem na date byl 20 grudzien. A skad w cytacie pojawila Ci sie 2:52 tego nie mam pojecia sam zobac z ze wyzej przy moim poscie jest 00:52 wiec to troche dziwne prawda.

• 6 miesięcy temu...

eh.. szkoda, ze dopiero teraz trafilem na ten temat:)

chwile przed wspomnianym duzo wyzej i bardzo dawno niestety incydentem ze zdjeciem w opisie gg "poszkodowanego" hoduna.... naciałem sie na niego i poszło w cholere 400 albo 450zl juz nie pamietam, ale moge na spokojnie wyciagnac potwierdzenie przelewu:/// kupilem jakies 2 stronki, jedna z nich oferowala zakladanie darmowych for, ale danych dostepowych nigdy nie uzyskalem;/ zawsze był zalatany, zawsze "za chwile" itd itd itd:/

• 10 miesięcy temu...

Witam

Ruszyla w koncu sprawa dotycząca powyższych oszustw.

Jesli chcecie złozyc jakies wyjaśnienie lub podłączyć się do sprawy, przesyłam dane:

Sąd Rejonowy Gdańsk-Południe

w Gdańsku

III wydział Rodzinny i Nieletnich

80-803 Gdańsk ul.Nowe Ogrody 30

Sygn.Akt III R Now 63/09

• 1 rok później...

Witam,

Chciałem spytać czy coś się dzieje ze sprawą,

również lata temu zostalem oszukany, jestem z drugiego końca polski, w zeszłym roku była u mnie policja i składałem zeznania, miałem dostać pismo co w sprawie ale jak to wiadomo "Polska" i nic nie dostałem, a widze że Pan Hoduń ma się świetnie i swojego bloga https://www.michell.pl/ prowadzi

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności