Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z oszustwem?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Okyy, jakby coś dołączam się do akcji, też zostałem niedawno oszukany, z tym, że przez osobe z PiO na trochę większą kwotę, ale nie robiłem dymu, bo uznałem, że nie warto :P

Matactwa i kantowania nie znoszę, a tym bardziej przez małolatów, którzy myślą, że w wirtualnym świecie są bezkarni :/ dlatego, jakby coś, dajcie znać, a na pewno pomogę :D

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Projekty forumowiczów > Windykcja PiO :D 100% skuteczności gwarantowane. [Reklama]:)

Szczerze popieram akcje mnie może nikt nie oskubał w wirtualnym świecie ale bez umowy straciłem pokaźną sumę pieniędzy - rodzina. Żaden sąd nie pomógł. Więc zanim ktoś ucieknie się do takiego środka jakim jest sąd taka akcja jest jak najbardziej wskazana i pewnie bardziej skuteczna, niż jakikolwiek organ ścigania/sądowniczy :P

szook, czekam juz na ciebie :P daj tylko znac ze dojezdzasz... :D

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

PAWKA tak ! to ta osoba.

Powiem tylko tyle cieszy mnie to ze jak na party ludzie zapominaja ze walcza z soba ale walcza z gnojami.

Kurde kiedys MMP ukradli TOPA. Wszscy a to wszyscy sie do akcji przylaczyli gosc w 30 min sciagnol topa jak pokazalo mu limit transfered.

Ja rozumiem naszym celem sa pozycje, oszukiwanie ale algorytmu nie siebie.

Macieju o ile nie odzywalismy sie na starcie tak teraz PIO :P pokaze ci ze nie toleruje kanciarzy.

A co do allegro jak ktos zostal wydymany to niech pisze.

Nie bede wspominal jak szybko zostala zamknieta aukcja pewnego systemu jak mnie wycofal z aukcji.

NOONE a tym co napisales zapewne sie koledzy z PIO zajmą :D zamiast 100 tys dostanie za free 5 mln :) to sie ucieszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności