Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z oszustwem?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

Hehehe, ale goncie mlokosa, goncie :D Niech sie uczy za mlodu ze oszustwo nie poplaca. Popieram w 101%.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ocsid 2 tyg temy bylismy tam - tzn ludzie z PIO a dokladnie wladek, jastrzebia hel

Uuu nie wiedziałem.

JA wyladwalem w Gdyni :D

Ja też - dwa miesiące temu - i na razie tu zostaję :) (przeprowadzka)

Choc teraz afrael jedzie do wladka wiec pewno go odwiedzimy a to juz w sumie blisko do gdanska.

Jak dla mnie, może być Władek. Znam lokalne objazdy z Gdyni, więc jakby co - zapraszam :)

Przeczytałem pierwszą stronę (bo więcej nie było) i poszedłem na spacer, wracam, a tu taka afera ;)

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiego odzewu w tym temacie i "takich" kroków, które będą zastosowane w tej sprawie.

Na prawdę mnie zaskoczyliście :)

Seo master co prawda nie jestem, ale i tak macie ode mnie +6 gwiazdek respektu :D

Powodzenia Panowie :)

Pozdrawiam,

Hubert

Michell Hodun probowal mnie oszukac, ja juz zbieralem sie jechac do Gdanska na Wybrzeze Powstancow, ale w koncu on sie przestraszyl i zdecydowal mnie zwrocic kase. Natomiast 23.06, czyli 2 tygodnie temu zostalem oszukany przez innego Pana z forum wh. Tranzakcja dotyczyla sprzedazy strony lozik.pl, zrobilem przelew na 115 zl. na konto xxx. Uzytkownik z loginem destroy. Gosc mnie odpisal ze 3 razyze kasa nie dotarla, ze bardzo prosi mnie sprawdzic w banku czy przelew wyszedl. Po czym poprostu zniknal.

Kurde, przyznam, ze głupio sie czuje czytajac ten temat..wstyd mi widząc, jak dorosli ludzie napalaja sie w tak niezdrowy sposob. Ktos tam straszy tatą, inny tatuażem. Od takich spraw jest policja i tylko policja..wstytd :D

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Od 2 strony próbuje pochwalić akcję, ale cały czas coś mnie od czytania odwodziło i po odświeżeniu przyrastało kilka stron topicu, ale wreszcie się udało :D

Tez stałem się kiedyś ofiarą oszustwa, na szczęście na drobną kwotę i od tamtej pory zawsze się zabezpieczałem. Niemniej cieszę się, że użytkownicy forum tak chętnie pomagają w walce z nieuczciwością. Mam nadzieje, że kolega dostanie domenę za którą zapłacił a temat przeczyta dla przestrogi jak najwięcej "dzieci neo" [sam mam neo psiakrew - nie polecam, często pada, support fatalny].

Brad, dla przestrogi oraz także z wyrazami wdzięczności, jeśli domenę otrzymam, zostanie dodany dział na stronie pod tą domeną o całej akcji + wyrazy wdzięczności dla zaangażowanych.

Jak na razie odzewu żadnego, ani telefonicznie, ani przez gg, ani mailem. Zobaczymy jutro.

Ay, caramba!

Kurde, przyznam, ze głupio sie czuje czytajac ten temat..wstyd mi widząc, jak dorosli ludzie napalaja sie w tak niezdrowy sposob.
To źle, że ludzie z branży sobie pomagają? Lepiej, żeby tacy [ nierzetelni partnerzy ] żyli dalej w świadomości, że to są za małe kwoty aby opłacało się je wyegzekwować? Takich akcji powinno być więcej, dzięki nim więcej pieniędzy zarobią uczciwi ludzie a dzieci neo nauczą się, że nie tędy droga.
Jak na razie odzewu żadnego, ani telefonicznie, ani przez gg, ani mailem. Zobaczymy jutro.

Już dawno po dobranotce :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności