Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z oszustwem?

Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ja również jestem nieco przez chłopaka pokrzywdzony.

Dzwonił szook będziemy tą sprawę wyjaśniać.

To jest problem w dzisiejszym czasie , problem "uczciwych" allegrowiczów, problem webhelpowców, problem tych którzy kupują domeny, dostają transfer wewnętrzny w AZ i myślą, że są właścicielami domeny, a tu kuku, bo nie mają cesji i budzą się wtedy z ręką w nocniku, a młodzian sprzedaje ją kolejnym osobom.

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Maciej spokojnie, dostali warunki jak się nie wywiążą to będzie zabawa dopiero. :D

Szykowac ludzi i zrobic mu wjazd? :)

w 1000% popieram takie akcje(nie dot. tego wyzej) :) w takich sprawach powinnismy sobie pomagac

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Afrael, powtorze publicznie, cala kwote na ktora zostalem oszukany jesli ja odzyskasz -115 zl. - oddam ciebie co do grosza. szczegoly dalem na pw.

Tez zartowalem :D ale ogolnie ta calal akcje popiera, bo jestem w 80% przekonany ze ten typek tez mnie oszukal, ale szczegolow nie pamietam, bo bylo to ponad dwa lata temu.

pozdro

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Szykowac ludzi i zrobic mu wjazd?

Już to widzę... zbierają się ludzie z całej polski, wreszcie przyjeżdża ekipa w pikapie z naklejką PiO, dzwonią do drzwi, otwiera matka i pyta się o co chodzi. Woła synka, przychodzi 10-latek w okularach i dostaje wykład o tym, że oszustwo nie popłaca <lol>

Afrael, powtorze publicznie, cala kwote na ktora zostalem oszukany jesli ja odzyskasz -115 zl. - oddam ciebie co do grosza. szczegoly dalem na pw.

A ja oficjalnie ogłaszam że jej nie przyjmę (obraziło by mnie to) :D Robię to kompletnie za darmo i nie będę czerpał żadnych korzyści materialnych. :)

Maciej, oczyść PW. :)

Już to widzę... zbierają się ludzie z całej polski, wreszcie przyjeżdża ekipa w pikapie z naklejką PiO, dzwonią do drzwi, otwiera matka i pyta się o co chodzi. Woła synka, przychodzi 10-latek w okularach i dostaje wykład o tym, że oszustwo nie popłaca <lol>

"I żeby mi się to nie powtórzyło, bo klapsa dam!" :D

Afera aferą, mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni tak czy inaczej, a ja i tak liczę na spotkanie na Pomorzu :)

O kurde ! Ten typ mnie też na czymś kiedyś pojechał! Wprawdzie nie była to jakaś znacząca kwota - coś koło 50 zł ale to zawsze oszustwo - sorki nie przeczytałem tematu całego ale widze że nie tylko ja jestem pokrzywdzony...

zaraz wszystko przeczytam...

// edit

pewnie było pisane, ale wiek że ten koleś z Gdańska... na gg niby opis że w szpitalu jest...

P.S chyba ktoś mu już dał nauczkę :D bo w opisie ma też link do zdjęcia o nazwie - ja.jpg czyli to pewnie on :) Nieźle ktoś mu "buźkę" pocharatał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności