Skocz do zawartości

Pole pod linkiem do umieszczenia

takun

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Temat jest zapewne śmieszny ,ale skoro to dział dla początkujących ,pozwolę sobie zadać pytanie .

Otóż nie wiem jak wstawić kod linka na mojej stronie ,by ktoś mógł wstawić ten link na swoją stronę.

Gdy wstawiam anchor linka ,rzecz jasna na mojej stronie powstaje link zamiast kodu do pobrania .

Wiem że potrzebne jest tu jakieś pole ,na którym mógłbym wstawic kod .Szukam po sieci ,bo tez troche wstyd mi zadac te pytanie tutaj ,ale nie mogłem znaleść nigdzie odpowiedzi ,nie wiem jak nazywa się te pole itd .

Proszę o pomoc :P

Witam

Temat jest zapewne śmieszny ,ale skoro to dział dla początkujących ,pozwolę sobie zadać pytanie .

Otóż nie wiem jak wstawić kod linka na mojej stronie ,by ktoś mógł wstawić ten link na swoją stronę.

Gdy wstawiam anchor linka ,rzecz jasna na mojej stronie powstaje link zamiast kodu do pobrania .

Wiem że potrzebne jest tu jakieś pole ,na którym mógłbym wstawic kod .Szukam po sieci ,bo tez troche wstyd mi zadac te pytanie tutaj ,ale nie mogłem znaleść nigdzie odpowiedzi ,nie wiem jak nazywa się te pole itd .

Proszę o pomoc :P

zajrzyj w źrodło strony katalog stron

skopiuj co trzeba i wstaw swoje dane :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności