Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieci lubią piwko ;)

Crash. Zrobimy zrzute na piwko dla Darka :P

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

gerdi ok tylko, ze popełniłem błąd i napisałem piwo zamiast piwa... liczby nie zdradzę, ale dużo za dużo :P...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Postaram sie byc, zobaczymy jak wyjdzie ;)

Na miasteczku ostatnio tez mieli fajna promocje, np. w indexie i tam w okolicach tyskie rozlewali po 3zl i 50gr :lol: , tyle, ze na weekendzie to ciezko jakis wolny stolik znalezc w paragrafie lub gdzies tam w poblizu, masa studentow..

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

A ja zabieram jeszcze jedną osobę :)

- noodly

- CrashXT

- Mich@ł

- shpyo

- Dark

- Bielack

- gerdi & Elwierka

- ghosti

- Dose

- GHY

- Pudzian

12 osób ...;)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

a może ktoś pędzi coś w domu? :>

W sumie butelkę swojskiego winka mogę wziąć ale nie odpowiadam za skutki spożycia (mocne jest draństwo)

:D

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Mich@ł, mialem na mysli raczej pozniejsza pore :) , rzadko bywam przed 18, wiec raczej promocje mnie omijaja, w poblizu uczelni mamy jedynie tesco i jakby sie mialo nawet ochote po wykladzie to nie bardzo jest gdzie :)

shpyo, ktos zaproponowal birbant, wiec jesli tam, to moze gdzies blizej, bo z Litewskiego blisko nie bedzie :)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Ja bym był za spotkaniem gdzieś w okolicach Litewskiego bo póżniej na busa mam kawał drogi, ale oczywiście dostosuje się do ogółu.

Jeżeli chodzi o lokal i ceny piwa to też się dostosuje.

Chociarz wolałbym:

Lokal na poziomie oferujący kawior i szampana, ceny piwa poniżej 20zł za kufel.

Czy na to spotkanie również pod krawatem tak jak ostatnio ?

Wynajeliście już salę konferncyjną na odczyty ?

[edit]

literówka

Gdyby w lokalu w tle lecialy niedzielne audycje Kobisa tez nie byloby najgorzej :)

Szampan i kawior oczywiscie byc musi :D

Zatem niech będzie. Pójdziemy ekipie z Puław na rękę. Tam gdzie zwykle - czyli pod Baobabem.

Nie wiem czy będzie kawior i szampan, ale mogę wziąć ogórki :)

Może jakąś rezerwację zrobimy? Szykuje się trochę ludzi ;>

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

shpyo:

Z tą rezerwacją to nie jest taki zły pomysł, tym bardziej jeśli zaczniemy tam gdzie ostatnio.... chociaż tam, małe stoliki, mało miejsca - może lepiej rozpocząć w innym, nieco większym, a równie tanim lokalu... tym bardziej, jeśli planujecie zostać do rana.... My z gerdim pewnie zmyjemy się zaraz po 22 (jak zwykle... trzeba zdążyć na ostatniego busa)... Licze na równie udaną imprezkę, jak ostatnim razem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności