Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

CrashXT, no ba ze mamy lol ;D kilka gołębi na litewskim, łabędzia w saskich chociaż ten już pewnie spi***** bo zimno;P

Ja tam też o 2 mam w sumie ostatni autobus ;P Chociaż alternatywa są nocne do 2 lub 3 rano ;D

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Dobrze, że będziemy w trzech + Dark - wiszę u kilka piw to "oddam" mu je o 5 rano :jezyk1: będzie chciał czy nie zostać musi :)... Patrzcie jak cierpliwie Ćwiczę by do rana wytrzymać :)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Te elwierka nie będz taka hop do przodu, bo to zazwyczaj ty marudzisz jak na piwko wychodzimy. Ja chce jeszcze z Twoim bratem wypić a wy kobiety że zmęczone i do domu. To się nazywa słomiany zapał :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Hehe my w Puławach mamy lotnisko a wy ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności