Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

cholera nie ten profil :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ktoś z Lublinian dowiadywał się czy można coś zarezerwować z tego co wiem może być nas powyżej 10. A w sobotę wieczorem może być kłopot. Dark znaleźliście coś ? Jak z miejscami, rezerwacją ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Gerdi, tak bylem w tym Johnnysie ale srednio mi sie tam podoba ze wzgledu na dosc male stoliki na max. 4 osoby..

Byc moze jutro uda mi sie pojezdzic po miescie i poszukac czegos, jesli ktos chce zalatwic to ze mna lub ma jakis pomysl to zapraszam do wypowiedzi w temacie lub na PW

Pozdrawiam ;):cray:

ledo, wiekszosci jednak najlepiej odpowiada sobota, moze znajdziesz przynajmniej godzinke czy dwie wieczorem? ;)

A jesli chodzi o spotkanie na tygdoniu, to pewnie jesli znajdzie sie grupa chetnych ktorzy chca zorganizowac cos na tygodniu to spoko :D

A ja z shpyo jak wrocimy to damy znac co jest zarezerwowane, gdzie, od ktorej i jak to wyglada ;)

Najlepiej jakby przyjezdni okreslili sie o ktorej moga byc w Lublinie, tak abysmy nie czekali na siebie, mysle ze mozemy sie umowic na godzine 16-18 ? Czy wszystkim odpowiada? ;)

Przyjezdni wzeli sobie wolne w pracy i czekają na propozycje co do godziny spotkania. Możemy i na 16 przyjechać. :)

Miejsca zarezerwowane:

Hollywood Cafe

Adres: ul. Krakowskie Przedmieście 17

Telefon: (081) 534 44 77

WWW: https://www.hollywoodcafe.pl/

E-mail: info@hollywoodcafe.pl

Rezerwacja od godz.17..

Teraz sprawa jest taka, koszt rezerwacji to 20PLN chyba ze cala nasza grupa wyda więcej niż 200PLN co wydaje się całkiem prawdopodobne, a nawet bardzo :) - wtedy rezerwacja gratis :)

Spotkanie chyba można rozpoczać jak zawsze przy boababie ok. godz. 17 :)

Do zobaczenia ! :)

za tego SEOlinka powyżej Hollywood powinno dać nam darmową rezerwację :)

pzdr

dose

myśle, że warto być tak z kwadrans przed 17 przy baobabie, zeby na 17 już cos otwierać. A kto spóźniony, i tak od razu pójdzie prosto do pubu

co by tu wstawić...

Nasza ekipa będzie na czas :) o ile nie pobłądzimy w Lublinie :P... ale to mam nr do misia to jak by co to będzie nas kierował :P...

Co do spotkania w tygodniu, jak będzie milo to i w tygodniu można :)...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Ok my będziemy trochę przed 17stą. A jak nie zdążymy to pójdziemy do holiłudu od razu.

W zwiazku z tym ze pogoda jest srednia, jest zimno i co chwila pada snieg lub snieg z deszczem - jesli ktos przybedzie po 17 to zapraszamy od razu do Hollywood, nie ma sensu czekac na zewnatrz bo jeszcze sie poprzeziebiamy :D Sam nie jestem pewien czy się wyrobie, no ale mam nadzieje ze tak:)

Łatwo bedzie nas poznac, bo zawsze jestesmy najglosniejsi w lokalu :(

Wszystkim uczestnikom zycze milej zabawy, do zobaczenia :(:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności