Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

Mich@ł ale wszyscy zaczęli marudzić, że do rana nie wytrzymają wiec ustaliłem, ze zabiorę sie z noodly'm, a on wracał wcześniej. Biedak był na coca coli przez cale spotkanie !!!...

Jak w puławach jakiś lokal będzie czynny 24h to zostajemy !!! Pogadamy z Anetą, rzuciła ona nowe światło na seo :)

To czas na ustalenia dotyczace kolejnego zlotu wariatów tfu, seo spotkania :)

Miejsce: Puławy

Data: 15 grudnia 2007

Stawia: Dark

Organizator: gerdi

Czas trwania: od 17 do 3

Nocleg: https://meteor.turystyka.pl/ssmpulawy,pulawy.html (tylko propozycja)

Obecni:

Gerdi i jego luba

CrashXT

Piotrek (poza forum, ten w garniturku :P)

Adam (poza forum, jeszcze :P)

Dark

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spotkanie jak dla mnie udane. Szkoda. że co niektórzy wcześnie się zmyli...Wytrwaliśmy do 2 :)

Dzięki temu że Dose komórka obługuje Wi - Fi, udało nam się znaleźć hotel ;) , co prawda pani z recepcji nie byla zbyt sympatyczna, ale łóżko było wygodne :).

Tak jak wcześniej pisał Crash, możemy coś zorganizować w Puławach. Co prawda nie ma już u nas lokali 24h/dobę ale do 3 - 4 można posiedzieć. Co do hoteli, bez problemu się coś znajdzie...

Załączam link do fotek z SEO MEETING LUBLIN XI.2007 : Fotki

Nie tylko Lublin się bawił. To co w Grudniu Seo Meeting Puławy ??

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Nie tylko Lublin się bawił. To co w Grudniu Seo Meeting Puławy ??

Jasne, mialem na mysli lbn w nieco szerszym kontekscie wliczajac w to Pulawy, Radom i Kielce ;):D

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

nie wiem misiu czy wytrzymam bez ciebie az miesiac :rolleyes::P

czyżby jakiś forumowy romans ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności