Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem niezmotoryzowany, dlatego koniecznie muszę się gdzieś przykleić. Mogę jechać w bagażniku, jeśli z klimatyzacją jest. I z internetem, rzecz jasna.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie powiem, w takiej sytuacji i ja bym sie najchetniej wkleil do tego autka, o ile sie jeszcze jakas miejscowka ostala, chociaz...kluczowe pytanie: o ktorej bedziemy sie zbierac stamtad !!!

I ja to bym proponowal zrobic liste osob, ktore beda lub przynajmniej chca byc, zeby to ladnie podsumowac.

Aha i jak sie przedstawia kwestia zaopatrzenia, tzn. na miejscu jakos to zalatwimy czy kazdy ze soba juz cos bedzie mial? :P

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Właśnie - najpierw zaopatrzenie. Spotykamy się, robimy składkę i kupujemy hurtem wszystko, czy każdy sobie? Może spotkajmy się, wyprawimy do sklepu i będziemy wiedzieć czego ile potrzeba?

Gdzie zbiórka do samochodu Shpyo? Mi odpowiada każda godzina (prócz wczesno porannych ;-), więc się dostosuję.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Jako, że jedziemy w kierunku Łęcznej, to możemy spotkać się przy leklerku tam na na czechowie.

Na imprezie będą:

1. ja,

2. Bielack,

3. Dark, Ghostli

4. Gerdi, Elwirka

5. Mich@ł

6. Kaviowek + pewnie Kochanie :)

(kolejność przypadkowa)

Jeżeli trzeba będzie, to jest możliwość przekimania na działce (łóżko - podwójne) + 3 pojedyncze materace + materac podwójny.

pozdr,

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Leklerek na turystycznej, (dojazd 39 jeśli ktoś jedzie długim, czerwonym, sportowym autobusem). Zbiórka przed wejściem głównym - o której się umawiamy (rozumiem, że to w środę, 2 lipca?)

pozdrowienia

No to ustalajmy godzinę zbiórki, bo czasu zostało niewiele. Znów jutro się dowiem pięć minut p czasie i się spocę od tego biegania.

pozdrowienia

nam pasuje

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności