Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dark: duchem byłem na każdym spotkaniu, ale tak mi ostatnio kłody pod nogi rzucało...:P tym razem nie nawalę.

Co do proponowanego programu, pamiętam z ktoregos razu taki scenariusz, który moim zdaniem był ok: najpierw piwko i takie tam w cichym miejscu- wymiana informacji, doswiadczeń itp, a potem w miarę rozwoju wydarzeń zmiana lokalu na "głośniejszy" (pamiętasz kamikadze i karaoke?):):):)

pzdr

co by tu wstawić...

jako termin podstawowy proponuje faktycznie sobotę 21 marca. Dopiero gdyby sie okazało, ze dla wiekszosci odpada, to mozna myslec o niedzieli. DARK, ty tam jestes na biezaco z lokalami :soczek: - rzuc jakas propozycje, to zrobimy kolejny krok do przodu w planowaniu

pzdr

co by tu wstawić...

Xann, zapraszamy :)

Tak patrzac w tematy spotkań regionalnych to u nas najwiecej sie dzieje i w miare regularnie staramy sie cos zorganizowac :)

Dose, Mich@ł,

Moim zdaniem tylko sobota jest mozliwa, niedziela odpada - w poniedzialek za duzo obowiazkow :)

Propozycje co do lokalu:

Hollywood Cafe (drogi)

Johny's Pub (tam gdzie pierwszy NetDay)

Ceska Pivnica

4 pokoje (byliśmy już tam na spotkaniu)

z wymienionych nie znam jedynie tej piwnicy, jesli bedzie tam wystarczajaco kameralnie na zrobienie biforka, to super - jak dla mnie cos nowego. Ewentualnie 4 pokoje - tez chyba taki dosc kameralny jest

pzdr

co do godz - moze byc 18

co by tu wstawić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności